Başkentray Projesi için geri sayım

Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren Başkentray Projesi için geri sayım başladı.

Başkentray Projesi için geri sayım
Başkentray Projesi için geri sayım
GİRİŞ 10.07.2016 15:32 GÜNCELLEME 10.07.2016 15:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü'nden, Ankara'da Sincan- Kayaş aksında hizmet veren ve banliyö işletmeciliği için Başkentray Projesi'nin yarın başlamasının planlandığı bildirildi.

18 AY HEDEFİ

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, 18 ay sürmesi beklenen Başkentray projesi çalışmaları nedeniyle, Yüksek Hızlı Tren (YHT) , anahat, bölgesel ve banliyötren seferlerinin yeniden düzenlendiği belirtildi.

Banliyö trenlerinin, proje inşa sürecinde YHT hattını kullanarak, Sincan-Ankara arasında sabah-akşam olmak üzere, hizmet vereceği ve sadece Etimesgut’ta duruşunun sağlanacağı vurgulanan açıklamada, tüm trenlerin yeni sefer saatleriyle ilgili bilgilere, 'http://www.tcdd.gov.tr' adresinden ulaşılabileceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • DAYI 7 yıl önce Şikayet Et
    yap işlet devretse Osman gazi köprüsündeki "ödeme garantisi" gibi "yolcu binişi"vs garantiler olmasın sonra gariban milletin cebinden çıkıyo
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul banliyösü kapatılalı 4 sene oldu hala çivi çakan yok. 18 ayda yapacak olaran ekibi İstanbul'a da bekleriz.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme kapılarında sürünüyor,bazı çok bilmiş ilerici yobazlar yüzünden! anlayana!Ve eskisini yıkıp yapmak yenisini yapmaktan zordur..sadece yol döşenmiyor,alt üst geçitler yapılıyor ve burası İstanbul,iki alt-üst gerçitle de iş bitmiyor!
    Cevapla