Dekorasyon araştırmasında Türkiye lider oldu

GFK'nın araştırmasına göre, iç dekorasyonunu değiştirme konusunda dünyada Türkiye halkı ilk sırada yer alıyor.

Dekorasyon araştırmasında Türkiye lider oldu
Dekorasyon araştırmasında Türkiye lider oldu
GİRİŞ 17.09.2016 14:11 GÜNCELLEME 17.09.2016 14:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Araştırma kuruluşu GFK'nın 22 ülkede 25 bin internet kullanıcısıyla yaptığı çalışmaya göre, evlerinin iç dekorasyonunu değiştirme konusunda Türkiye halkı yüzde 56 ile ilk sırada yer alıyor.

Araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 39’u evinin iç dekorasyonu, yüzde 38’i evin kendisi ve yüzde 35’i de mobilyalarıyla ilgili değişiklik yapmak istediğini belirtti.

ERKEK - KADIN FARKI

Kadınların yüzde 43'ü evlerinde en çok iç dekorasyonu değiştirmeyi isterken, yüzde 40'ı mobilyaları, yüzde 39'u evin kendisini değiştirmeyi düşünüyor. Erkeklerin ise yüzde 35'i ev aletleri ve iç dekorasyonu değiştirmek istiyor.

Evin iç dekorasyonunu değiştirmek isteyen katılımcıların ülkeler sıralamasına bakıldığında da yüzde 56 ile Türkiye ilk sırada geldi. Bunu yüzde 55 ile Rusya takip etti. 

Araştırmada, Türkiye'deki kadınlarının yüzde 62'sinin, Türkiye'deki erkeklerinin de yüzde 52'si evlerinin dekorasyonunda değişiklik yapmayı istediği belirlendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • mizan 7 yıl önce Şikayet Et
    le olm magazin haber diye böyle şeyleri goyyosunuz. milletde para mı va ki dekorasyon yapcaklar ? parası olan zaten özel mimara yapdırıyor..
    Cevapla
  • yeşim 7 yıl önce Şikayet Et
    İstiyoruz da ne oluyor?aldığımız zor yetişiyor nerde kaldı eşyaları yenilemek.masraf olmasın diye senelerdir bir kitaplık bile almadım,kitaplarım üst üste yerde dizdim kule gibi :) hep idare hep idare
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün gün evde yan gelip yattıkları içindir, analık bile zor gelir oldu.
    Cevapla