Okkalar İnşaat Armamenta'ya start verdi!

Okkalar İnşaat, Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi ArmaMenta’nın startını verdi.

Okkalar İnşaat Armamenta'ya start verdi!
Okkalar İnşaat Armamenta'ya start verdi!
GİRİŞ 22.11.2016 14:06 GÜNCELLEME 22.11.2016 14:06

Kentsel dönüşüm kapsamına giren projenin yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Okka, Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka ve semt sakinleri katıldı.

Okkalar İnşaat 40 yıllık tecrübesiyle İstanbul Kartal’da inşa edeceği yeni projesinin startını verdi. Bugüne kadar Konya’da ve İstanbul’da yaptığı yeni nesil projeler ile 5 binden fazla kişiyi ev sahibi yapan Okkalar İnşaat’ın yepyeni projesi ArmaMenta’nın yapılacağı alanda bulunan 11 bina ve 25 bağımsız bölümün yıkımına başlandı. Yıkım töreni, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Okka, Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka ve semt sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Öz, “Bizler, depremin büyük bir risk olduğunu bilen ancak bu riski aynı zamanda modern şehirciliği inşa etmek için bir fırsat olarak gören dönüşüm ekibi olarak, en başta doğru teşhisi ortaya koyarak, dönüşüm modelleri üzerine kafa yoruyoruz. Böylelikle, Kartal Belediyesi’nin en önemli dönüşüm sloganlarından biri kendiliğinden ortaya çıkıyor, yani ‘Kartal Düşünerek Dönüşüyor!’” dedi.

İBRAHİM OKKA: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLİYORUZ

Yeni projenin yıkım töreninde konuşan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, “Son yıllarda, deprem ve afetlere karşı sağlam, yüksek kalite standartlarında konutlar yapılsa da konutların yüzde 70’ten fazlası hala risk taşıyor. Bu riskleri ortadan kaldırmak için kentsel dönüşüm konusunda ortaya konan iradeyi destekliyor ve Okkalar İnşaat olarak bu alanda çalışmaktan gurur duyuyoruz. Hepimizin tanık olduğu üzere, İstanbul’un yükselen değeri Kartal, kentsel dönüşüm alanında hızlıca yol alıyor. Geleceğe hizmet veremeyecek, ömrünü doldurmuş yapıları, deprem ve afetlere karşı dayanıksız binaları yıkıp, yerlerine daha güzellerinin inşa edilmesi için harekete geçen Kartal Belediyesi’ni tebrik ediyor ve bu önemli yolda üzerimize düşen görevi yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

AYDOS ORMANLARI'NIN HEMEN YANI BAŞINDA

Kartal’da 5 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek ArmaMenta, Aydos Ormanı’nın yanında yer alıyor. Doğal yaşam konseptinin öne çıkarıldığı proje kapsamında; 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 158 konut ve 9 ticari alan inşa edilecek. Şehrin merkezinde yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyum sağlayan yaşam alanları ile öne çıkan ArmaMenta’da, kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanları yer alıyor.

KARTAL METROSUNA 900 METRE

Kartal’ın Soğanlık Bölgesi’nde yer alan ve E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede inşa edilmeye başlanan proje, metroya da 900 metre mesafede yer alıyor. Öte yandan proje, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, AVM’lere, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.