TOKİ'ye büyük onur! Süper marka seçildi

Toplu Konut İdaresi Başakanlığı (TOKİ), dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında, süper marka olarak seçildi.

TOKİ'ye büyük onur! Süper marka seçildi
TOKİ'ye büyük onur! Süper marka seçildi
GİRİŞ 12.11.2017 12:01 GÜNCELLEME 12.11.2017 12:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Farklı sektörlerden 4 bin 988 marka arasından TOKİ, tüketiciler tarafından belirlenen 181 süper marka içinde tek kamu idaresi olarak yer aldı.

TOKİ Başkanı Turan:

- "Yenilediği üretim çizgisiyle tüketiciden destek ve yüksek düzeyde olumlu geri bildirim alan İdaremiz gayrimenkul sektörünün süper markası oldu"

- "TOKİ, yapı ve üretim malzemelerinin yanı sıra mimari, mühendislik ve uygulama disiplinleriyle de örnek kuruluş olacak. Gayretimiz bunun içindir"

Toplu Konut İdaresi Başakanlığı (TOKİ), dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında, süper marka olarak seçildi. Farklı sektörlerden 4 bin 988 marka arasından TOKİ, tüketiciler tarafından belirlenen 181 süper marka içinde tek kamu idaresi olarak yer aldı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada, İdarenin, şehirlere değer katan binlerce konut ve sosyal donatı inşa ettiğini ve mutlak kalite hedefi ile yeni üretimler gerçekleştirdiğini söyledi.

TOKİ'nin 2014'te yenilediği konut üretim çizgisiyle yeni bir markalaşma ve iletişim stratejisi yürüttüğünü vurgulayan Turan, İdare'nin yatay mimari yaklaşım, yerellik ve mahalle konsepti üzerine geliştirdiği mimari çözümlerin yanı sıra, vatandaşların ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlayan avantajlı kampanyalarıyla da tüketici nezdinde öne çıktığını ifade etti.

İdarenin dünyanın önde gelen bağımsız marka ölçümleme programı Superbrands'in 2016-2017 Türkiye araştırmasında, süper marka olarak tanımlandığını aktaran Turan, "Farklı sektörlerden 4 bin 988 marka arasından tüketiciler tarafından belirlenen 181 süper marka içinde, TOKİ tek kamu idaresi olarak yer aldı. Yenilediği üretim çizgisiyle tüketiciden destek ve yüksek düzeyde olumlu geri bildirim alan İdaremiz gayrimenkul sektörünün süper markası oldu." dedi.

Süpermarka aday seçiminde şirketin teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırımlar, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yerinin temel kriterler olarak belirlendiğini aktaran Turan, şöyle konuştu:

"Aday markalar, konusunda uzman jüri tarafından değerlendirildi ve 300 marka halk oylamasına kaldı. Çalışmalar sonunda 181 marka, 67 puan barajını aşarak, Türkiye'nin Süper markalarından biri olmaya hak kazandı." 

Turan, son üç yılda planlama, mimari ve özellikle kalite süreçlerinde yaptıkları düzenlemelerin ve yeniliklerin, müteahhitten müşavire, mimardan mühendise, malzeme üreticisinden işçiye, İdare'nin tüm paydaşlarınca benimsendiğini belirterek, "Yapı sektöründeki tüm paydaşlarımız, yüksek kaliteli üretim malzemeleri ile idaremizle işbirliğine giriyor. Mutlak Kalite hedefi doğrultusunda gösterdiğimiz çabaya, toplumsal beklenti ve duyarlılıklara saygılı şehirler inşa etme kararlılığımıza katkı sağlamaları bizleri memnun ediyor." değerlendirmesini yaptı.

- Yılların tecrübesiyle kalitede farklı bir safhaya geçildi

TOKİ Başkanı Turan, TOKİ'nin her dönemde sağlam yapılar inşa eden, önemli çalışmalarla büyük bir ihtiyaca yanıt veren bir kuruluş olduğunu belirtti.

Yıllar içinde oluşan büyük bir tecrübeye sahip olduklarını ve bu birikimle gelinen aşamada, TOKİ'nin sektörde kalitede referans olarak gösterilecek bir kuruluş olması için çalıştıklarına dikkati çeken Turan, şunları kaydetti:

"Yakın bir gelecekte TOKİ'nin sektör içinde, hem malzemede, hem işçiliğinde kalitesi ile referans bir kuruluş olacağına inanıyoruz, bu hedefle çalışıyoruz. İdaremizi, bilhassa malzeme ve işçilik alanında hizmet veren firmaların diğer projelerinde referans gösterecekleri bir noktaya taşıyoruz. TOKİ projelerinde yer almış firmaların, bize sundukları ürün ve üretimlerini diğer projelerinde örnek ve referans göstermeleri, İdaremizin önemli bir başarısı olacaktır. TOKİ, yapı ve üretim malzemelerinin yanı sıra mimari, mühendislik ve uygulama disiplinleriyle de örnek kuruluş olacak. Gayretimiz bunun içindir."

YORUMLAR 2
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    dikey yapılaşmaya karşı olan biri olarak tokinin kendini yenilemesi ve yaptığı sovyet dönemi evlerini çağrıştıran yapıları traşlayıp küçültmesi.gerektiğini düşünüyorum.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Toki ucuz , kaliteli ve altyapı ,ulaşım gibi sorunları olmayan konutlar üretmelidir.Bu şekilde suni yükselen konut fiatları da düşecektir.Bu konutlar depreme dayanıksız konutlarla devleti zarara sokmadan takas edilip yeni alanlar elde edilebilir.Ayrıca şehir içinde kalan askeriye ve devlet kurumları şehirdışına taşınarakta arsa elde edilebilir...
    Cevapla