3 yıl denmişti, 2 yılda tamamlanacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri ve ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Ankara-Niğde Otoyolu projesinin yetkilileri Vali Aykut Pekmez ile görüştü.

3 yıl denmişti, 2 yılda tamamlanacak
3 yıl denmişti, 2 yılda tamamlanacak
GİRİŞ 22.03.2018 14:59 GÜNCELLEME 22.03.2018 14:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Muhittin Adıbelli ve Ankara-Niğde Otoyol Projesinin proje müdürü Adil İlhan ile valilik makamında görüşen Vali Aykut Pekmez, Muhittin Adıbelli ve Adil İlhan ile bir süre görüşerek Ankara-Niğde Otoyol Projesi hakkında bilgi aldı. 

Başbakan Binali Yıldırım’ın 3 yıllık yapım süresini 2 yıla indirdiği bilgisini veren proje müdürü Adil İlhan, otoyolun Aksaray’dan geçen bölümleri bulunduğunu, Aksaray’da Alayhan köyü yakınlarında yapılacak kavşaktan otoyola giriş yapılacağını söyledi.

YORUMLAR 9
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    yol lar 3 gidiş 3 geliş yada 4 gidiş 4 geliş olarak yapilmalı gelecek yollarda iki şerit kazayı aratırıyor yollar kan gölu
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    bence artık yeter arazileri yol için bozmayın hızlı trene yatırım yol yeter artar bile
    Cevapla
  • Bende 5 yıl önce Şikayet Et
    Benzin 6 lira. İstersen 10 şerit yol yap ,ürünler ucuzlamaz.
    Cevapla
  • Sendemi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamil bey dur Türkiyedemi yaşıyorsunuz daha yeni başlıyoruz Türkiye şimdiye kadar bundan öncesine kadar tek gidiş tek geliş yollardan gidip geliyordu o yapılan yol sana bana yapılmıyor Türkiyenin geleceğine ekonomisine yapılıyor ne kadar çok ulaşım doğru orantılı olarak ürünlerin fiyatlarında indirim sağlayacak ülkenin ihracatını artıracak , limanlara , havalimanlarına kolay ulaşım sağlayacak siz alışmısınız chpnin edilmeyen hizmetlerine israf gibi geliyor demi ah benim saf vatandaşlarımmı deyim yoksa?
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Yetermi dediniz pardon oysa daha yeni baslamistik .
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp bunun neresinde acaba
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka, CHP mi vergi alıyor, hizmet veriyor?
    Cevapla
  • dds 5 yıl önce Şikayet Et
    heykel lazımsa Cehape yapabilir.
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Guzel bi soru sormussun degerli arkadasim istersen yanit vereyim chp bu hizmetlerin hayallerini dahi kuramiyacaklari yerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle