Kanal İstanbul'a talip çıktı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Önümüzde Kanal İstanbul gibi bir proje var. Bu önemli projeyi, GYO'lar, büyük geliştiriciler, büyük bir konsorsiyumla belki de birlikte geliştirebiliriz." dedi.

Kanal İstanbul'a talip çıktı!
Kanal İstanbul'a talip çıktı!
GİRİŞ 24.03.2018 11:33 GÜNCELLEME 24.03.2018 11:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yetkin, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün moderatörlüğünü yaptığı "Gayrimenkulün Geleceği" konulu oturumda, GYODER olarak 17 Nisan'da bir zirve gerçekleştireceklerini, burada "Gayrimenkul 4.0"ı tartışacaklarını söyledi. 

Çok önemli bir sektörü temsil ettiklerini dile getiren Yetgin, "Gayrimenkul sektörü, 200'ün üzerinde alt sektörü büyüten bir sektör. İstihdam yoğun ve kalifikasyon olarak düşük seviyedeki, eğitimsiz çalışanlardan büyük ölçüde oluşan bir sektör." diye konuştu. 

 

 

"Türkiye birkaç büyük şehirden müteşekkil değil"

Yetgin, GYODER olarak Anadolu'yu da ihmal etmediklerini, buralarda da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anlattı.

Türkiye'nin birkaç büyük şehirden müteşekkil olmadığına işaret eden Yetgin, "Oralarda da çok önemli potansiyeller var. Büyükşehirlerdeki gelişmeleri örnek alan, hatta bazı noktalarda ileri götüren vizyonların olduğunu da görüyoruz. Anadolu şehirlerinde de büyük potansiyeller var. Anadolu'da ihtiyaç fazla. Her sektörde milli bir yaklaşımla kendimiz üretim düzeyine geçtiğimiz için bu anlamda önümüzdeki 20-30 yıl içinde kentsel dönüşümü bitirip daha stabilize olmuş bir ortamda artık başka şeyleri daha fazla konuşuyor hale gelmemiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 9
  • ÇEVRECİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Temennim umarım bu proje gerçekleşmez gerçekleşirse İstanbul'u unutun,normalde 5 milyon nüfusa sahip olması gereken bu şehir şimdi 23 milyon,bu kanal yapımı ile 30 milyonlara dayanacak ve ileride veba vb. salgın hastalıklar kol gezecek, yoğun dış ülkelerden göç alacak Allah herkese akıl fikir versin,işimiz zor çünkü yeşillik sevilmiyor yeşillikten algılanan şey orman dokusunu bozup başka yere ağaç dikmek oluyor çevre duyarlılığı yok her şey beton üzerine kurulmuş.
    Cevapla
  • Kazım Türkcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahipleride bellidir kimin yapacağı falan...
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Deprem neden olur? Bence ZULÜM VE FUHUŞ TAN OLUR. bu ikisine son verirsek hem kendimiz hem başkasını depremden kurtarmış oluruz. Büyükler demiş ya! Fakirlik ne büyük nimet imiş. Nefisler azgınlaştı. Hep suç başkasının oluyor. Hiç bizim suçumuz yok mu?
    Cevapla
  • Kazım Türkcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir yorum bu akıl sağlığın yerindemi senin dediğine göre iranda arabistan yarım adasında deprem olmaması lazım fuhuş yok ya hani böyle bişey olabilirmi Allahım sen nelere kadirsin...
    Cevapla
  • AYKIRI 6 yıl önce Şikayet Et
    10 yıla kalmaz istanbulda büyük deprem olacak yarısı gidecek. bırakın kanalı eski binaları yıkın sağlam bina yapın....
    Cevapla
  • Allah bilir 6 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsun deprem olacağını,ilham mı geldi?
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    kanal yapılacak milyarlarca dolarla yüzbinlerce kişiye istihdam sağlanabilir. hem bu kanal ne halta yarıyacak Allah aşkına
    Cevapla
  • ali ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme galip olan Allah'tır.
    Cevapla
  • cakir 6 yıl önce Şikayet Et
    uluslar arasi sularda karadenize boganzdan baska acilan su yolu olmadigindan, bogazdan gecen gemilerden gecit vergisi alamamakta türkiye. kanal istanbul acildiginda bu olay resmen ortadan kalktigi icin, bogazin türkiye tarafindan uluslar ara tasimaciliga kapatabilmesi, vede kanal istanbul yap islet devret yöntemiyle kuruldugundan isleten firmanin gecitlerden gelir elde edebilecek buda türkiyeye vergi olarak kazanc yolu acacak. bu halta yariyor yani anlayacagimiz. saygilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle