Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap dükkanları satışta

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı’da ikinci etap dükkanları satışa sunuldu.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap dükkanları satışta
Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap dükkanları satışta
GİRİŞ 18.04.2018 12:49 GÜNCELLEME 18.04.2018 12:49

Özyurtlar Holding'den yapılan açıklamaya göre, Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding iş birliğiyle Esenyurt’ta inşa edilen ve eylülde satışa çıkan Meydan Ardıçlı'da ilk etap dükkanların tamamı satıldı. Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding, projenin ikinci etap dükkanlarının satışına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, projeye yoğun ilgi olduğunu, bu nedenle de ticari alanlarda ikinci etap satışlara başlama kararı aldıklarını bildirdi.

Hem geçmişin estetiğini hem de modern çizgileri bir arada sunan projenin ciddi talep gördüğünü aktaran Özyurt, projenin yüksek prim potansiyeli olduğunu belirtti. 

Özyurt, "Meydan Ardıçlı'da ilk etaptaki 30 dükkanın tamamı satıldı. Şimdi 50 adetten oluşan, ikinci etap dükkanları satışa çıkarmış bulunuyoruz. Geri kalan 46 adet ticari ünitenin de kiralanması planlanıyor. Bu dükkanların büyüklükleri 100 ila 2 bin metrekare arasında değişirken, metrekare fiyatları da 5 bin TL’den başlıyor." ifadelerini kullandı.

Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır da sosyal yaşamın hareketli olduğu bu bölgede, Meydan Ardıçlı sakinlerinin hayatın dinamik temposunu yaşarken, aynı zamanda evlerinden uzaklaşmadan günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceğini belirtti. 

Bahadır, "Meydan Ardıçlı’nın kalbi olarak görülen meydanlar, kamuya açık yapısıyla sosyal hayatı daha da zenginleştirecek. Öte yandan projemizin Doğan Araslı Caddesi üzerinde yer alması, TEM bağlantısı ve metro durağına komşu olması dükkanlarımızı daha da değerli hale getiriyor." ifadelerini kullandı.

Meydan Ardıçlı, 2019'da teslim edilecek  

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding ve 8 ayrı sektörde hizmet veren Bahaş Holding’in, Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa ettiği Meydan Ardıçlı, bin 683 konut ve toplam 126 ticari üniteyi bünyesinde barındırıyor.

Yatırım değeri 545 milyon lira olan ve 2019 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere 5 ayrı daire seçeneği sunuyor.

Meydan Ardıçlı projesinde alışılagelmiş olan 3+1 ve 4+1 daireler yer almazken, fazladan 6 metrekarelik odalarla konutlar çok daha kullanışlı hale geliyor. 67 bin metrekare üzerinde 230 bin metrekare kapalı alan şeklinde inşa edilecek olan Meydan Ardıçlı, toplam 27 bloktan oluşuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL