Yomra Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Trabzon’da iş dünyasının gelecekte yeni adresi olacak olan Yomra Sanayi Sitesi’nin temel atma töreni yapıldı.

Yomra Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!
Yomra Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!
GİRİŞ 24.05.2018 10:31 GÜNCELLEME 24.05.2018 10:32

Trabzon’un Yomra ilçesinde Varlıbaş Holding tarafından inşa edilecek olan sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Temel atma törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ceo’su Mehmet Erdinç Varlıbaş, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ceo’su Mehmet Erdinç Varlıbaş, “2019 yılının Aralık ayında hayata geçirmek üzere şehrimize ve ülkemize tanıttığımız projemizin altyapı çalışmalarını tamamladık. İnşaat ruhsatını aldık. İlk kazmayı vurmak üzere burada bulunuyoruz. Bütün çalışmalarımızı yaptık. Çalışacağımız firmalarla görüşmelerimizi yaptık. Proje çok büyük beğeni oluşturdu. İnşallah bir veya 1 buçuk yıl içinde projeyi kullanıcılara sunmak istiyoruz” diye açıklama yaptı. 

Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş yaptığı konuşmada, Trabzon’un herkesin gözbebeği olduğunu dile getirerek, "Benim hayatımın önemli yıllarının geçtiği yer. Doğduğum büyüdüğüm öğrenim hayatımın bir bölümünü burada yaptığım, vefa borcumun olduğu bir yer. Trabzon ekonomisinin geliştirilmesine istihdamın artırılmasına marka değerine değer katacak projeler yapmayı inşallah Allah bize nasip eder” diye konuştu.

Trabzon’a 13 km uzaklıkta ve Erzurum bağlantı yoluna yakın olması özelliğiyle bölge sanayisine büyük değer katması hedeflenen Yomra Sanayi Sitesi, ağaç ve mobilya imalathaneleri, demir atölyeleri, alüminyum-pvc atölyeleri, beyaz eşya satış ve tamirciler, elektrikçiler, oto tamircileri, tekstil atölyeleri, inşaat malzemeleri gibi sektörlerde faaliyet gösteren esnaflar için büyük olanaklar sunacak. 45 bin metrekarelik arsa üzerine yapılacak olan sanayi sitesi içerisinde 330 modern işyeri dışında ofis binası, mescit, yemek alanları, konaklama olanağı, berber ve eczane gibi yerleri de içesinde barındıracak.