İtalyanlar'dan üçüncü köprü kararı!

İtalyanlar üçüncü köprüdeki paylarını satıyor. Astaldi'den yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

İtalyanlar'dan üçüncü köprü kararı!
İtalyanlar'dan üçüncü köprü kararı!
GİRİŞ 28.06.2018 13:30 GÜNCELLEME 28.06.2018 13:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalyan inşaat şirketi Astaldi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Paolo Astaldi, İstanbul’daki üçüncü köprüde sahip oldukları yüzde 33 payın satışı için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu söyledi.
 
Astaldi ve IC Yatırım Holding’in ortak girişim şirketi, aralarında Çinli şirketlerin de olduğu yatırımcılarla Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki hisselerinin satışı için görüşüyordu.
 
Üçüncü köprü 2026 yılına kadar özel sektör tarafından işletilecek.
 

YORUMLAR 2
  • Bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir önerim olacak bundan sonra yapılacak büyük projeler için hiç kredi veya borca girmeden mesela çanakkale köprüsü yapılacak bunun maliyeti çıkarılsın ve tamamı halka arzedilsin halk da peşinen parasını yatırıp devlet güvencesinde buna hissedar olsun ve devlet de bu topladığı peşin para ile bir çok projeyi tek kuruş ödemeden hayata geçirsin hemde küçük yatırımcı devlet güvencesinde yastık altı malını ekonomiye kazandırsın böylelikle devlet onlarca yıl şirketlere borçlu da olmamış olur
    Cevapla
  • Simo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlılar alır onlara sorun
    Cevapla