Ankapark'ta sonuç yok

Ankapark'ın ikinci ihalesinde tek teklif gelmesi nedeniyle, ihale sonuçsuz kaldı.

Ankapark'ta sonuç yok
Ankapark'ta sonuç yok
GİRİŞ 28.06.2018 15:37 GÜNCELLEME 28.06.2018 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avrupa'nın en büyük eğlence merkezlerinden biri olması planlanan Ankapark'ın ikinci ihalesi de gelen tek teklifin eksik belge nedeniyle kabul edilmemesi nedeniyle  sonuçsuz kaldı.

Yaklaşık 1,2 milyon metrekarelik ANKAPARK alanının işletilmesi için muhammen bedel 765 milyon 600 bin lira, geçici teminat da 22 milyon 968 bin lira olarak belirlenmişti. Yaklaşık yüzde 90 oranında tamamlanan ve açılış için gün sayan ANKAPARK'ın içerisinde binlerce çeşit oyuncak ve oyun alanı bulunuyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alınan ve Resmi Gazete'de de yayımlanan kararla Atatürk Orman Çiftliği içerisindeki ANKAPARK alanı 29 yıllığına Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmişti. ANKAPARK'la ilgili ikinci ihale bugün yine Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.

DİNOZOR ORMANI VAR

Avrupa'nın en büyük tema parklarından birisi olacak olan ANKAPARK'ta, bin 217 adet farklı oyuncak bulunuyor. 10 adet çadırdan oluşan tema parkın kapalı alan bölümünde 240 adet dinazordan oluşan Dinozor Ormanı, Uzay, Strateji, Futbol, Uçan Sinema, Dijital Savaşlar ve Oto Robotlar gibi bölümler bulunacak. Tema parkta ayrıca 400 adet son teknoloji atarilerin de bulunacağını alan oluşturuldu. ANKAPARK'ta ayrıca roller coaster gibi aksiyon ve adrenalin sevenler için bölümler de yer alıyor.

YORUMLAR 1
  • Vakit Nakit 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık açalım şurayıda avrupada ne varsa bizdede en iyisi olsun.
    Cevapla