TOKİ Başkanı Turan’ın acı günü

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan, son yolculuğuna uğurlandı. 85 yaşında hayatını kaybeden 85 yaşındaki merhum Enver Turan, uzun süredir alzaymır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

TOKİ Başkanı Turan’ın acı günü
TOKİ Başkanı Turan’ın acı günü
GİRİŞ 30.09.2018 12:12 GÜNCELLEME 30.09.2018 12:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Evinde vefat eden Enver Turan’ın cenaze namazı, dün Bahçelievler’deki Yenibosna Merkez Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılındı.

DUALARLA UĞURLANDI

Cenaze törenine TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak ile eski bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda ilçe belediye başkanı ile Turan’ın ailesi ve yakınları katıldı. Törende merhum Turan için helallik istendi ve dua edildi. TBMM Başkanı Yıldırım da cenazeye omuz verdi. Cenaze namazının ardından Enver Turan’ın naaşı, Kocasinan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ALBAYRAK’TAN TAZİYE

Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile Albayrak Medya Reklam Genel Müdürü Abdullah Hanönü’nün de hazır bulunduğu törende TOKİ Başkanı Ergün Turan ve yakınları taziyeleri kabul etti. Turan’ın acısını paylaşan Ahmet Albayrak, baba Turan’a Allah’tan rahmet diledi, ailesine sabır dileklerini iletti.

YORUMLAR 2
  • mısafir 5 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesınde cenaze ve devlet torenlerınde trafık polıs tarafında kapatılıp ınsan lar magdur edılmesın hakka gırılıyor dun yenıbosna trafık kıtlendı
    Cevapla
  • FAN Gubidik 5 yıl önce Şikayet Et
    toki başkanı evsiz ve barınaksız çulsuz çaputsuz üç cocuklu evsiz virane olanlarıda görüp projeler üretmeli napolyon ne demiş KİRA KİRA KİRA
    Cevapla