Çamlıca Kulesi'nin restoran bölümü monte edildi

İstanbul’un siluetini bozan Çamlıca’daki radyo ve TV vericilerini tek bir vericide toplayacak olan dev kulenin restoran bölümü monte edildi. 365 metre yüksekliğindeki kulenin son hali havadan görüntülendi.

Çamlıca Kulesi'nin restoran bölümü monte edildi
Çamlıca Kulesi'nin restoran bölümü monte edildi
GİRİŞ 09.10.2018 12:44 GÜNCELLEME 09.10.2018 12:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Büyük Çamlıca Tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla Küçük Çamlıca'da tek bir anten kulesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kulenin restoran ve seyir terası yapılacak yerleri monte edilirken, işçilerin 365 metrede çalışmaları hızla devam ediyor. Kulenin son hali İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından havadan görüntülendi. 

 

 

Görüntülerde 1 Mart 2016 tarihinde başlanan yapım sürecinde toplam 365 metre yüksekliğe sahip kulenin restoran ve seyir terası olacak kısmının monte edildiği görülüyor. Öte yandan işçilerin 365 metre yükseklikteki çalışmaları da hızla devam ediyor.

YORUMLAR 5
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapının tahliyesi güvenlik yönetmeligi denetlendimi ? Yangın ihtimallerine karşın, ne gibi prosedür uygulanacak, nasıl müdehale ve tahliye edilecek ? itfaye teşkilatı, olası Yangin ve Depremlere karşın, ugun araç ve gereçler, olası müdehale ihtimali ve eksiklerin giderilmesi, denetimi detaylı Raporlar ? bu dogrultuda, asansörün restorantın Milletin tahliyesi, Yangın yönetmeliği, güvenlik Raporu sorumluluklar, zararların tanzimi kimlere aittir ? ziyaretçilerin Milletin işçilerin 365 metre yükseklikten acil tahliyesi nasıl gerçekleşecek ? işletme'ye çalışma izni verilmeden bu denetimin tatbikatın yapılması şart degilmi ? Yapının detaylı şekilde, Rapor halinde Milletçe ulaşabilmeliyiz ?
    Cevapla
  • xlsse 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaz CİMER' e sana bu sorduğun tüm soruların cevab, muhatabı olan kurumlardan gelsin.
    Cevapla
  • Buse derin 5 yıl önce Şikayet Et
    Baz istasyonlari zarar vermiyor muydu? Simdi baz istasyonunun içinde yemek yiyeceğiz oyle mi? Mantık ?
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    baz değil radyo anteni
    Cevapla
  • Yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    beş metre daha uzun yapsaydınız ya berlindekinden uzun olsaydı ne güzel olur du vesselam
    Cevapla