Yaptırmayacağız zihniyeti yine hortladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, yaptığı açıklamayla CHP zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Hamzaçebi, Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Kanal İstanbul’un yapılmaması için Erdoğan'ı ikna edeceğiz" dedi.

Yaptırmayacağız zihniyeti yine hortladı
Yaptırmayacağız zihniyeti yine hortladı
GİRİŞ 11.11.2018 15:39 GÜNCELLEME 11.11.2018 16:11
Bu Habere 193 Yorum Yapılmış

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı kesinleşmeden gözünü Kanal İstanbul'a dikti. Hamzaçebi Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda Kanal İstanbul'un yapılamayacağını ve bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

İşte Hamzaçebi'nin o açıklamaları:

'KANAL İSTANBUL İÇİN ERDOĞAN'I İKNA EDECEĞİZ'

 

Kanal İstanbul ne olacak?

Kanal İstanbul’u yapamayacaklar. Yapmak için para lazım. Böyle bir bütçeyle yapılma imkânı yok. Kanal İstanbul doğru bir proje değil. Doğayı bozuyorsunuz. Doğaya müdahale ediyorsunuz. Etrafında çok büyük bir yerleşim öngörüyorsunuz. Bunlar İstanbul yaşamını felç edecek. Kanal İstanbul merkezi yönetimin projesi. Biz Sayın Erdoğan’ı Kanal İstanbul konusunda ikna edeceğiz. Bu proje yanlış.

İSTANBUL'DA SU SIKINTISI VARMIŞ...

İstanbul su kenti olacak. İstanbul tarihsel olarak hep su sıkıntısı çekmiş ama öte yandan da suyun insan yaşamında çok önemli olduğu bir şehirdir. İstanbul dünya kenti diyoruz ama bu konuda eksiklikleri var. İstanbul bir kültür merkezi olacak. Kültürel altyapısı güçlü olacak. Sosyal belediyeciliği daha ileri bir aşamaya taşıyacağız.

İSTANBUL 50 YIL SU SORUNU YAŞAMAYACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, geçtiğimiz ay katıldığı Uluslararası Su Kongresi ve Fuarı'nda İstanbul'da önümüzdeki 50 yıl su sorunun yaşanmayacağını söylemişti. 

GEZİCİLERİN ZİHNİYETİ DEĞİŞMİYOR

Gezi olayları sırasında hükümetten bir çok talepte bulunan Taksim Gezi Parkı Dayanışma Platformu temsilcileri mega projeleri de hedef almıştı. Bu mega projelerin arasında Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı ve Kanal İstanbul yer alıyordu. 

KAYNAK: CUMHURİYET
YORUMLAR 193
  • anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin ağa babalalrınıza bu yağcılğınız hep böyle millet gözünde itici ve herzaman yıkılmaya ve muhalefet olarak namzetsiniz aslında sizin bu millete yönetmek için değilde sanki muhalefit için seçildikleriniz aklıma geliyor neden acaba sizi 17 kttaki karanlık kurul olmasın......
    Cevapla
  • vatandaş 1 5 yıl önce Şikayet Et
    düşmanı dışarda aramaya gerek yok.
    Cevapla
  • misafir 12 5 yıl önce Şikayet Et
    bu CHP zihniyetini bu ülkeden kökünden kazımak lazım gibi bak sanıza nerde bir hizmet var ise hemen karşısına dikiliyor aman yapmayınız yapılınca hizmetten kendileri yararlanıyor yakmaya yıkmaya tek güçleri yetiyor izmir CHP nin elinde niye hizmet etmiyor tıpkı gezi de 1 ağacı bahane ederek ülkeye bu kadar zarar veren ülke düşmanları tekrar sahneye çıkmaya hazırlanıyorlar kanal istanbul dünyanın gözde projelerinde bu şer odakları tekrar batıdan emir aldılar yıkmak. tahribat yapmak bunların mesleyi insanlıktan nasibini almamış köz zihniyet .
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRkiye düşmanları da aynı şeyi söylüyor ve reis düşmanın dediğiyle ikna olacak yok artık,ama chp türkiye ve halk düşmanı olduğunu malumun ilanı olarak söylemeleri ,inkarları için yüzlerine vurulur.
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları yahudi masonlar yönetiyor chp nin bu vatana hizmeti olmazhizmete engel olur ama hezimeter uğrayan chp olacak. bu ülkenin geri kalmasının tek sebebi chp iş yapanın ayasğına kör düğüm olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle