Bakanlık duyurdu! Süre 6 ay uzatıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İmar Barışı'nda sürenin 6 ay daha uzatıldığını duyurdu. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklama bugün yapılacak.

Bakanlık duyurdu! Süre 6 ay uzatıldı
Bakanlık duyurdu! Süre 6 ay uzatıldı
GİRİŞ 31.12.2018 11:42 GÜNCELLEME 31.12.2018 12:17
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Bugün sona ermesi beklenen İmar Barışı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İmar Barışında süre 6 ay uzatıldı. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklama bugün yapılacak.

 

 

BAKAN KURUM UZATILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışına ilişkin, "Bugün için yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımız imar barışından faydalandı. Toplam yaklaşık 14 milyar liralık bedel ödendi." diye konuşmuştu. İmar barışına ilişkin sürecin 31 Aralık'ta tamamlanacağını anımsatan Kurum, şu değerlendirmelerde bulundu:

 

 

"Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var, bunu biz 31 Aralık'ta inşallah değerlendirmiş olacağız ancak 31 Aralık'a kadar vatandaşımızın ödemelerinin yapılabilmesi adına tüm kamu bankaları açık olacak ve imar barışı sürecinden vatandaşımız hafta sonu da faydalanabilecek. Diğer özel bankalarımızla da görüşmeleri sürdürüyoruz, bunun hem bakanlığımız internet sitesinde hem de bankalarımızın sitelerinde duyuruları olacaktır. Hafta sonu da bankalarımız açıktır, imar barışından vatandaşlarımız faydalanabilir."

YORUMLAR 59
  • TÜRK OĞLU TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    demekki daha ev yapıp aşamasında olanlar var hadi hayırlısı bi alemiz ya
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    İmar barışı oldu imar talanı
    Cevapla
  • Behçet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel tapu alınabilmeli 2 kişi yüzünden 10 kişi tapusunu alamıyor buna çözümmmm bulmalıyız.
    Cevapla
  • Melek -2 5 yıl önce Şikayet Et
    Mutaahitler başta olmak üzere İstanbul'un içi bahçesiz sağlıksız beton yığınları ile doldurulmuş Ülkenin geleceği çocuklar sağlıksız binalarda büyüyerek hastalıklı mutsuz nesiller yetişmekte, Elinde tapu kadastro, imar planları olan Belediye başkanlığı gaflet uykusunda uyumaya devam ediyor. Mahalle mahalle binaları parsel parsel düzenlemeyi kentsel dönüşüm yapmayı vergisi vermeyene ! kolunu masaya vurmaktan imtina etmesi gerçekten tuhaf. Sokaklar, Mahalleler İlçeler düzelir ise her şey düzelir.
    Cevapla
  • X y z 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne dediğin anlaşılmıyor. İMLA KURALLARINA DİKKAT ET
    Cevapla
  • Melek-1 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar, 70 yıllık ömrü vardır yarısı uykuda geçiyor. İşte Mallık böyle bir şey. Sözde enflasyon ile mücadele, sözde serbest ekonomi saçmalıkları. Üreten Kaliteli üretmez. Maalesef çoğunluk böyle Yüzde ye vursan kâr oranlarında Allah'ın Kuran'da bildirilen emirleri kimsenin umurunda değil, Müslüman fakat İslam ile alakası yok yaptığı uzun vadede hep zarar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle