İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemi başlıyor

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul Havalimanı’na kademeli olarak taşınmasıyla ilgili çalışmalar başladı. 35 TIR dolusu malzeme, bugün İstanbul Havalimanı’na taşınacak.

GİRİŞ 01.02.2019 14:31 GÜNCELLEME 01.02.2019 14:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

THY ve bazı iştiraklerinin İstanbul Havalimanı’na taşınma işlemleri 1 Şubat itibariyle başladı. THY Yer İşletme, THY Teknik A.Ş ve kargo malzemeleri ve makinelerden oluşan 35 TIR'ın bugün İstanbul Havalimanı’na taşınacağı öğrenildi.

 

 

Gerçekleştirilen taşıma işlemi sırasında yükleme, sevkiyat ve indirme işlemlerinin el terminalleri vasıtasıyla kayıt altına alındığı ve tırların da online takip sistemi üzerinden canlı olarak izlendiği öğrenildi.

Taşınma işlemlerinin Şubat ayı boyunca belirli program çerçevesinde devam edeceği, 1-2 Mart tarihlerinde ise büyük taşınma işleminin gerçekleşeceği belirtildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Mehmet1 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkas'lar Yahudi asıllı italyanlar
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkas yerine milli lojistik şirketimizi kurup taşısaydık daha şık olurdu ama artık birdahaki sefere..zamanı gelince oda olur.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkler bence ulaşımda dünya da bir numara. Türkler seferi seyahati sever bu yüzden sefer sonrası da zafer ihtimali yüksek oluyor diye düşünüyorum. Allah cc Ümmeti Muhammed'in sav yolunu bahtını açık etsin inşaAllah.
    Cevapla