Süre 5 saat kısaldı, sürücülerden ilk yorum geldi

İstanbul ile İzmir arasında daha önce 8,5 saatte seyahat eden sürücüler, yolun tamamlanmasıyla seyahat süresinin 3,5 saate düşmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

GİRİŞ 05.08.2019 09:32 GÜNCELLEME 05.08.2019 09:40
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılan İstanbul-İzmir otoyolunu, ilk kullanan sürücüler ilk yorumlarını böyle paylaştı: İzmir'e böyle bir yol ihtiyaçtı. Çok teşekkür ediyorum. Bu büyük bir başarı.

 

 

Otoyolu kullanan sürücülerden Özkan Görgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otoyolun İstanbul'a sık gidip gelen sürücüler için çok iyi olduğunu söyledi.

 

 

 

Ankara-Uşak istikametine giden yolcuların da otoyol sayesinde rahatlayacağını aktaran Görgün, "Normal yol için de çok faydalı olacak. Çok amaçlı, geniş düşünürsek her yönden faydası var. İstanbul'a giden insanlar için yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. İstanbul'da 4 saatlik işi olan birisi rahatça halledip dönebilecek." diye konuştu.

Sürücü Bilal Altunpınar da otoyolun büyük bir hizmet olduğunu belirterek, "Mesafeler, yollar kısaldı. Güzel bir yol oldu. Gidip gelmemiz rahatladı. Her yere kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Devletimizden Allah razı olsun. Şimdi 3,5 saat oldu. Türkiye'nin böyle yeniliklere ihtiyacı var. Yolumuz açık olsun. Kaza oranları düştü. Duble, güzel bir yol." ifadelerini kullandı. Sürücülerden Gökhan Öğünlü ise yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde İstanbul-İzmir otobanının açıldığını vurgulayan Öğünlü, "İzmir'e böyle bir yol ihtiyaçtı. Çok teşekkür ediyorum. Bu büyük bir başarı." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 84
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu otobanlara ve köprülere verilen paralar çok fazla. Halbuki fiyatı makul yaparsanız. Daha fazla kişi faydalanır. Sürümden kazanırsınız. Geliş gidiş 512 TL çok fazla değil mi. Yapın şunu geliş gidiş 250 TL. daha fazla kişi kullansın.
    Cevapla
  • manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    şikayet etmeyelim size illaki buradan gidin demiyorlar Rahmetli Özal aydın izmir arasını yaptı o zamanda iyi biliyorum ne gerek var kilometresi 1 milyon dolar çok pahalı deniyordu.pahalımı pahalı ama siszin aracınız karayolundan gitse feribotla geçseniz araç ,lastik ve sizin yıpranmanız maliyetini hesaplayın kararınızı verin o kadar basit
    Cevapla
  • snr 4 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var yahu heykel yapmak varken biizm halkımız nankör
    Cevapla
  • Erol 09 4 yıl önce Şikayet Et
    Heykellerden CHP sorumlu,o onlarin isi.
    Cevapla
  • zali 4 yıl önce Şikayet Et
    eski yoldan gidip kaza yapma olasılığı ve eds ye girip ceza yemekde var...... rahat rahat yap yolculuğunu bak işine
    Cevapla
  • Kemal Üner 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayramlarda bedava olsabari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle