Bakan Kurum açıklamıştı! Ve Bodrum'da yıkım başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Bodrum’da kıyı ve koylarda incelemelerde bulunmasının ardından milyon dolarlık projelerin kaçak olan kısımlarına kepçeler ve dozerler girdi.

GİRİŞ 24.08.2019 15:56 GÜNCELLEME 24.08.2019 16:12
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, imara aykırılıkları olduğu belirlenen rezidans ve villa inşaatı projesinin bazı bölümlerinde yıkım işlemi başlatıldı.

 

 

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait tekneyle Bodrum'da 20 Ağustos'ta kıyı ve koylardaki kaçak yapılaşmayla mücadele denetimlerine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gökçebel, Gündoğan, Göltürkbükü ve Torba mevkilerinin kıyı şeridinde imara aykırı olduğu tespit edilen inşaatlara ilişkin yetkililerden bilgi aldı. 

Bakan Kurum açıklamıştı, dozerler geldi Ve Bodrumda yıkım başladı

 

 

Göltürkbükü ve Gündoğan sınırında bulunan rezidans, villa ve otel inşaatı projesinde de inceleme yapan Kurum, projedeki imara aykırı olan kısımları yerinde tespit etti. 

Bakan Kurum açıklamıştı, dozerler geldi Ve Bodrumda yıkım başladı

Rezidans ve villa kısmının büyük bir bölümü tamamlanan projenin kıyı kısmına bakan alanda yer alan 35 metre yüksekliğindeki asansör kulesi ve geçiş koridoruyla ilgili Bodrum Belediyesi görevlilerinin zabıt tuttuğu belirtilen yapıda, "Kıyı Kenar Kanunu'na muhalefet" nedeniyle Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Birimi ekipleri tarafından yıkım işlemi başlatıldı. 

Bakan Kurum açıklamıştı, dozerler geldi Ve Bodrumda yıkım başladı

İş makinelerinin ulaşımının sağlanamadığı yapıdaki bazı noktalarda yıkım, asansöre işçilerce iskele kurularak beton bloklar kesilerek gerçekleştiriliyor. Yıkım sırasında jandarma ve zabıta ekipleri de bölgede tedbir amacıyla bekletiliyor. Yıkımın birkaç gün sürmesi planlanıyor. 

Bakan Kurum açıklamıştı, dozerler geldi Ve Bodrumda yıkım başladı

KAYNAK: AA, İHA
YORUMLAR 44
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz bilinçli nesil yetiştirmeliyiz Devletine ve değerlerine sahip çıkan, haklı iken hakkını arayan, dış güçlerin oyununa gelmeyen nesil.....
    Cevapla
  • Vali 4 yıl önce Şikayet Et
    Oranin belediye baskani ne ise yariyor sayin bakan su imar affini birakin artik affedilmez sonuclar cikiyor ortaya
    Cevapla
  • Bodrum 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayı Sayın Ahmet Hakan 18 ağustosta resimleri ile beraber köşesinde paylaşıp gündeme getirmeseydi belki yine müdahale edilmeyecekti belki. Köşesinde yanlışlara yanlış diyebilecek yazarlara her zaman ihtiyacımız var. Ha inşaatı yapan kişinin kimliğini merak eden varsa o köşe yazısında da mevcut.
    Cevapla
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Orada ki mülk sahiblerinin Mali denetlemede bulunması gerekir.Maliye bakanlığına büyük bir görev düşmektedir.Bu kişilerin açığa çıkartırılması gerekir.Vede tedbieren birdaha bu tip vakaların olmaması içinde mülk satışı bakanlığı kurulmaĺı ,denetimi sayın Cumhur başkanı Recep Tayip Erdoğana bağlanmalıdır.Geriye dönük araştırılmalı ve gereken hukuki adımlar atılmaĺıdır.Bu VATAN hepimiz değilmi?
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesele bu doğanın bu hale gelmesine göz yuman kamu kudretini hakkıyla kullanmayan yetkililer için ne yapılacak orası önemli ...burası yıkılır öbürtaraf yakılır bunlar çözüm değil.....
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    İmar affı yani...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle