Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı.

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!
Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!
GİRİŞ 22.10.2019 17:18 GÜNCELLEME 22.10.2019 17:18

Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Yeni proje hakkında açıklama yapan Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar 2 milyar TL yatırım ile 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştık. Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ispartakule 1 yeni etabımız 10 bin 400 metrekare arsa, 31 bin metrekare inşaat alanına ve 8 bin metrekare yeşil alana sahip olacak. Temelini attığımız yeni projemiz her zaman olduğu gibi aile konseptli olacak ve 140 adet konuttan oluşacak” diye konuştu.

İstanbul’un en önemli ulaşım kanallarının ortasında yükselecek

3. Havalimanı, Kanal İstanbul Projesi, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu, yapımı tamamlanacak metro hattı gibi İstanbul’un en önemli ulaşım kanallarının merkezine yakın konumu ile Banu Evleri Ispartakule 1’in ikinci etap projesi 31 bin metrekare inşaat alanı üzerinde iki ana blok ve üç kent villasından oluşacak. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tipleri yer alacak.