Hakan Şükür Ali Sami Yen'e geri dönüyor

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcularından AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, uzun yıllar top koşturup şampiyonluklar yaşadığı Ali Sami Yen Stadı'nın yerinde inşa edilen Torun Center'dan ev aldı. Edinilen bilgilere göre, Şükür'ün dairesinin değeri yaklaşık 2 milyon dolar.

Hakan Şükür Ali Sami Yen'e geri dönüyor
Hakan Şükür Ali Sami Yen'e geri dönüyor
GİRİŞ 20.04.2013 09:39 GÜNCELLEME 20.04.2013 11:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

KAPORAYI YATIRDI

Şükür'ün, projenin satış ofisini birkaç kez ziyaret ettiği ve kaporayı yatırdığı belirtilirken, seçtiği dairenin üst katlarda yer aldığı ve Boğaz manzarasını da gördüğü ifade edildi.

Torunlar GYO'nun hakim ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Torun Center'da 42'şer katlı 2 rezidans bloğu ve 36 katlı bir ofis bloğu bulunuyor. 500 civarında rezidansın yer aldığı projede konutların metrekare fiyatları 5 bin 200 ile 8 bin 300 dolararasında. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar uzandığı projede, 100 ile 425 metrekare aralığında konutlar inşa ediliyor. Ofislerin büyüklüğü 105 ile 1130 metrekare arasında değişirken fiyatları 580 bin ile 3.9 milyon dolar aralığında. Projenin 2015'in üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

HAKAN ÜNSAL ZİYARETE GİTTİ

Galatasaray'ın zaferlerine ev sahipliği yapan Ali Sami Yen Stadı'nın arsasında gerçekleştirilenproje, yalnız Hakan Şükür'ün değil, kulübün formasını giyen pek çok futbolcunun ilgisini çekiyor. Edinilen bilgilere göre, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı dönemdeki yıldızlarından Hakan Ünsal da satış ofisini ziyaret edenler arasında. Ünsal'ın da projeden ev sahibi olacağı konuşuluyor.

KAYNAK: HABERTÜK
YORUMLAR 14
  • İSMAİL HASTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ÜNSAL. Hakan ÜNSAL'a yakışır
    Cevapla
  • hasan tokgöz 10 yıl önce Şikayet Et
    olabilir. bize ne ki adam hakkıyla kazanmışsa helal olsun isterse 100 milyarlık ev alsın beni kendi bütçem ilgilendirir sadece
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yıldırım'a. Haklısınız. Ama Hakan Şükür gibi dindar insanlar bunun dışındadır. Öte yandan zekatını veren her müslüman böyle şeyler yapabilir. (İstisnalar kaideyi bozmaz.)
    Cevapla
  • Tiryaki X 10 yıl önce Şikayet Et
    İlginç Bir Dünya. Bir insan top oynayarak, top konuşarak milyonlarca dolar para kazanılabiliyor. İlginç bir dünya bu.
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Ersin demiş Yakışıyor mu bu haberlerle gündeme gelmen?. Adam sanki gece aleminde yakalanmış. Alnının teri ile kazandığı paralarla kendine ev almış sanane. Ben fakir fukaraya yaptığı yardımları da biliyorum adam hakediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle