Şanlıurfa'daki o afiş kaldırıldı

Şanlıurfa'da çocuğuna kızarak, "Hain ve şerefsiz evlada bırakmamak için kelepirdir satılıktır" yazılı afiş asan, ancak daha sonra afişi kaldıran babanın komşuları ve çevredeki esnaf, konu hakkında konuştu.

Şanlıurfa'daki o afiş kaldırıldı
Şanlıurfa'daki o afiş kaldırıldı
GİRİŞ 22.08.2013 16:28 GÜNCELLEME 22.08.2013 16:28

Afişle ilgili İHA'ya konuşan bazı komşular, "Bir babanın bir evlada öfkesidir. Evlatların babalarının kıymetini iyi bilmesi lazım. Bunu yapan arkadaş da herhalde evladına bir demeç vermesi için asmıştı. Hiç kimse evladını atamaz, bir evladın da babayı atmaması lazım. Hepimizin tuhafına gitti, afişi bugün kaldırmışlar, inşallah o evlat da babasından özür diler. Bize de kötü bir örnek olmaz inşallah, Urfa böyle şeylere layık bir şehir değildir. Böyle sitemlerin de bizim evlatlarımıza yansımaması gerekiyor" dedi.

ESNAF: "REKLAM AMAÇLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Bazı esnaf ise, "Reklam amaçlı yapıldığını düşünüyoruz, hiçbir insan kendi canından kendi kanından olan bir evlada böyle bir şey yapamaz, söyleyemez. Bu adam kendisi, evi daha meşhur olsun diye böyle bir şeye başvurmuş da olabilir. Maddi durumları oldukça iyi, kimseye muhtaç değiller baya bir varlıkları var. Allah arttırsın ama yine dediğimiz gibi yaklaşık 2-3 gündür asılı duran afişin reklam amaçlı yapıldığını düşünüyoruz. Daha sonradan bilmediğimiz bir sebepten dolayı kaldırıldı, medya ve sosyal medyada yer aldı. Biz de afişin resmini telefonumuzla çektik" diye konuştu.

KAYNAK: İHA