Açık açık fuhuş ilanı veriyorlar

Kiralık günlük ev sektörü adım adım fuhuş çetelerinin eline geçmeye başladı. İnternete ‘En güzel aşklar günlük evlerde başlar' başlıklarıyla ilanlar veriliyor. Terör ve suç örgütleri de zaman zaman bu evleri kullanıyor.

Açık açık fuhuş ilanı veriyorlar
Açık açık fuhuş ilanı veriyorlar
GİRİŞ 04.11.2013 07:13 GÜNCELLEME 04.11.2013 15:23
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Günlük kiralık ev sektörünün başı fuhuşla dertte. Emniyet Genel Müdürlüğü, hazırladığı günlük kiralık ev raporunda 1+1 rezidans ve stüdyo tarzı evlerin fuhuş ve suç örgütlerince yaygın olarak kullanıldığına dikkat çekti. İstanbul polisi rapor üzerine harekete geçerek Beylikdüzü, Avcılar ve Ataşehir gibi ilçelerdeki evleri takibe aldı. Teknik takibe takılan terör ve suç örgütlerinin de zaman zaman bu evleri kullandığı belirlendi. Ekipler bu tür evlerle ilgili komşu ve site sakinlerinden gelen ihbarları da değerlendiriyor.

İNTERNETTE EROTİK SÖZLER

Sitelerde de çeşitli ilanlar dikkat çekiyor. Hatta bazıları niyetlerini açık açık ilan edip erotik metinler yayınladı. Örneğin ‘En güzel aşklar günlük evlerde başlar' başlıklı ilanda "Avcılar'da yaşayanlar ihtiyaçları için günlük kiralık ev hizmetimizden faydalanabilir. 3 saatliğine de uygun fiyata günlük kiralık daireler bulabilir, heyecanlı saatler yaşayabilirsiniz. Güzel ve temiz bir yatak odası, tertemiz ve yumuşacık havlular, kısa adıyla Avcılar'da günlük kiralık daireler veee..." deniyor.

TURİZMİ KÖTÜ ETKİLİYOR

Yasal olarak günlük evler kiralayan My Apart'ın sahibi Emre Erdem, "Her önüne gelen bu işi yapmaya başladı. Yasal olmayan evler turizme zararlı. Dünyanın her yerinde bu tarz evler var. Genelde şehrin merkezinde sosyal hayata eğlence mekânlarına yakın yerlerde bulunuyor. Günlük fiyatları 80 ila 200 lira arasında değişiyor. Dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerimiz var. Otelde rahat edemeyeceğini düşünen VIP müşteriler bizi tercih ediyor" dedi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 31
  • büşra yilmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ZİNA SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILDIĞINDA Bİ KERE AK PARTİ YOKTU. İFTİRA ATANLARA DUYURULUR.. "Yıl 1999" Zinayı suç olmaktan çıkaran AK PARTİ değil, dönemin ANAYASA MAH. BAŞK. Ahmet Necdet SEZER ve 11 üyedir. Bi kere o zaman AK PARTİ diye bir şey yoktu. AK PARTİ 2001 de kuruldu.
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Başka haberlere o kadar yazdım ama hala Ak Parti zinayı suç olmaktan çıkardı diyenler var. Türk Ceza Kanunu’nun Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen zina ile ilgili 440 ve 441 ile ilgili karar tarihlerini ve sayılarını veriyorum:. Türk Ceza Kanunu - Mülga TCK. MADDE 440 İptal: Anayasa Mahkemesinin 23/06/1998 tarih ve E. 1998/3, K. 1998/28 sayılı kararı ile.) Türk Ceza Kanunu - Mülga MADDE 441 (İptal: Anayasa Mahkemesi nin 23/09/1996 tarih ve E.1996/15, K.1996/34 sayılı Kararı ile.) Hala iftira atanlara söylüyorum Anlayın artık, işte Anayasa Mahkemesi kararları. Herhalde Ak Partinin Anayasa Mahkemesi üyesi olmadığını da belirtmem gerekiyor. Ayrıca Ak Parti ne 1996’da ne de 1998’de vardı. Eğer Anayasa Mahkemesi karar verirken muhafazakar addedilen partiler suçlanacaksa; 1996’da Refah partisi vardı, 1998’de Fazilet Partisi vardı. Şimdi Ak Partiye iftira atıp, AYM’yi koruyorlar. Ama o zamanlar AYM mağdurlarını oynuyorlardı. Biz de zamanında RP’yi FP’yi destekledik, ama böyle iftiraya dayalı siyaset olmaz ki.
    Cevapla
  • Muhammed YASİR 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP kına yaksın.... Cumhuriyet Tarihinin en azgın din düşmanlığı zamanında dahi ZİNA suçtu, AKP nin yoğun uğraş sonucu kanun olarak serbest bırakması yegane sebebidir bu ŞİRK in...
    Cevapla
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    hadi be ordan.... Lafı uzatmaya gerek yok ağzında bismillah olan insan bu gibi evlerin karşısında değilse gitsin oyunu kime verirse versin. olay siyasi seçim öncesi gençleri taraflarına çekmek için uydurulan gaymaklı yalan. ulan bu madem %99 müslümanınz diyoruz ne diye bu evlerde yaşıyorsunuz. hadi be ordan. ha yaşamayın diyende yok zaten biz insan olarak. ama bari müslümanız demeyin çünkü Allah'ın dininde bu evler yok bu böyle biline.... evet evet biz kesin %99 müslümanlıktan çıkıp %99 münafıklığa doğru gidiyoruz... Allah bizleri ıslah etsin ve bizim yerimize başka bir milleti yüceltmeden hatalarımızdan dönmeyi öğretsin. Amin.
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    zina. peygamberımıze bir gun bir genç gelmiş ,ya resulullah ben zına yapsam cezam ne olur ,peygamberımız bu genci kovmamış yanına çağırmış ,gence ya genç birisi senın bacına zına yapmasını istermisin asla demiş ,halana,teyzene,ablana, annene zına yapsa istermısın demiş genç asla diye cevap vermış peygamberımız genc e işte senin zina yapmak istediğin bir başkasının bacısıdır,anasıdır,halasıdır,teyzesıdır ,kendi akrabalarına yapılmasını istemediğini nasıl başkasının aKRABALARINA YAPMAK İSTERSIN GENÇ peygamberımızden özür dilemiş pişman olmuş ,yorum sizin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle