Topbaş'tan 7 bin lira peşinatla konut sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Kayabaşı'nda düzenlenen törende konuşan Topbaş, dar gelirlilere 7 bin lira peşinatla konut sözü verdi.

Topbaş'tan 7 bin lira peşinatla konut sözü!
Topbaş'tan 7 bin lira peşinatla konut sözü!
GİRİŞ 28.02.2014 18:01 GÜNCELLEME 02.03.2014 10:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı törende İSKİ Hizmet Binası, 35 dönümlük Onurkent Bölge Parkı 1, 12 dönümlük Onurkent Bölge Parkı 2 ve 34 dönümlük Kayabaşı Mahallesi Parkı hizmete girdi.

Konuşması sırasında sahne önünde ayakta bekleyen bir kadına "Bacım geç benim yerime otur, ayakta durma' diye kendi sandalyesini işaret edince büyük alkış aldı. Topbaş, "Bu koltuklar sizin, bize yetki verdiniz biz kullanıyoruz. Biz emanetçiyiz" şeklinde konuştu.

DAR GELİRLİYE 7-8 BİN PEŞİNATLA KONUT SÖZÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden KİPTAŞ'ın konut alma hayali olmayan dar gelirli vatandaşlara 80 metrekare civarında ev yapacağını söyleyen Topbaş, "Dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak 7-8 bin lira peşinat ve gerisi taksitle konut inşa edeceğiz. 10 bin konutluk projemizin ilk etapta 1400 konutun satışına yakında başlayacağız" dedi. KİPTAŞ konutlarının kura çekilişleri sırasında yaşanan duygu anları anlatan Topbaş, "İnanların nasıl heyecanla üzerime atladıklarını bugün gibi hatırlıyorum. O sevinç gözyaşlarını hatırlıyorum. Herkes bu şehirde beklentisinin karşılığını alacak ama özellikle bu kentte yaşamı zor olanlara fırsat vermek bizim görevimiz" dedi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 4
  • foruma kayit 9 yıl önce Şikayet Et
    UCUZ KONUT MU?. Kuraya çıkardıkları evlere evi olanlarda giriyor.Alanlarda sitelerde fahiş fiyatla satıyorlar. Denetim zafiyeti var. 1.000 Daireye 60.000 başvuru oluyor. Şaka gibi. Evi olmayanlara nasıl çıkacak bu oranla hayret doğrusu....
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Prometheus. Sen 10 yaşında falan mısın? İstanbul'un eski hallerinin bilmiyorsun sanırım.
    Cevapla
  • Prometheus 10 yıl önce Şikayet Et
    Kafa hep aynı kafa. İstanbul'u ne hale getirdiklerini görmüyorlar. Artık yaşanılacak bir şehir değil. Havası kirli, suyu kirli, toprağı kirli, artık insnı da kirli. Çünkü stres ortada, ölüm yaşı 60'lara kadar düştü. Bende mimarım ama kadir topbaj kadar mimarlıktan uzak değilim. Şehircilik7 çiçek dikmek, konut yapmak değildir. Kaldı ki, İstanbulun haritası ile her hangi bir ülke şehrinin haritasını karşılaştırın, yeşil alan oranına bir bakın ve ağlayın. Bu kadar mı berbat olur bir şehir? Aynı nüfusa sahip şehirlerin metro yapısına bir bakın, ağlayın. kadir topbaşa her gün musluktan su içirmek gerekir. Yazacak bir sürü şey var, ama nasıl olsa hiç bir şey değişmeyecek. Kendilerini beğenmişliklerinden kimseyi dinledikleri yok. Muhalefet oldun mu düşmansın. Yazık, çok yazık
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Söz verdiysen tutarsın başkanım!. Biz seni tanıyoruz, biliyoruz. Memleket sevdalısı imanlı birisin. Oyumuz yine sana. Seviyoruz seni.
    Cevapla