Torunlar'dan duyulmamış kâr!

Torunlar GYO, 2014 yılının ilk altı ayında geçen yılın aynı dönemine göre net kârını %965 oranında arttırarak rekorları altüst etti.

Torunlar'dan duyulmamış kâr!
Torunlar'dan duyulmamış kâr!
GİRİŞ 20.08.2014 14:57 GÜNCELLEME 20.08.2014 14:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Torunlar GYO, bu dönemi 3,229 milyon TL net aktif değer ve 5,282 milyon TL portföy değeriyle kapattı.

Şirket, satışlarını ise bir önceki yıla göre %372 oranında artırarak 458 milyon TL’ye çıkardı.

İLK KEZ BÖYLE BİR KARA ULAŞTIK

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: “Torunlar GYO olarak, 2014 yılının ilk yarısında ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre rağmen başarılı bir grafik çizdik. Şirketimiz doğru planlama ve öngörülerle kendi rekorunu kırarak, halka arz olduğu 2010 yılından bu yana ilk kez ilk yarı yılda böylesi bir net kâra ulaştı ve büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca yine ilk altı ayda 389 milyon TL yatırıma ulaştık. Yılın geri kalanı için de istikrarlı büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

2013 YILINDA 64 MİLYON TL KAR AÇIKLADI

Şirket 2013 yılının ilk yarısında faaliyet kârını yüzde 15 oranında artırarak 64 milyon TL kâr açıkladı.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR 3
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    dusundurucu. Bence zenginlerimiz ymusak tahta ustunde calisiyorlar teslik zemine cikmalari gerekir artik yeter yani..bu sekilde istihdam gelismez bana teknolojisi bati ile boy olcusur bir is yap oyle gel..karindan argeye ne aktardin onu soyle gerisi laf ebeligidir.zenginin mali fakiri yorar diyelim))
    Cevapla
  • ihsan karagüney 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet bey kardeşim. Gayrimenkul işi, Katma degeri EN YÜKSEK sektördür. net kar ; yaklaşık % 45 Vergi ödendikten sonraki kısımdır. ( not ; ben onların avukatı değilim sadece bilgi paylaşmak istedim)
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Net Ödediğiniz Vergi'yide söyleseydiniz.. Ne denmek isteniyor.; Biz bu kadar kar ettik zenginleştik, halkımızın aynı oranda parasını aldık yani kar ettik diyor. İhracat var mı Katma değer yaratan iş yapıyor musun sen onu söyle. Kar etmek başarı değildir.
    Cevapla