Akfen GYO'ya Altın Galaxy Ödülü

‘Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temasıyla hazırlanan Akfen GYO’nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, Galaxy Ödülleri 2014’de Altın Ödül’e layık görüldü.

Akfen GYO'ya Altın Galaxy Ödülü
Akfen GYO'ya Altın Galaxy Ödülü
GİRİŞ 30.10.2014 15:30 GÜNCELLEME 30.10.2014 15:30

İletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Galaxy Ödülleri 2014 sahiplerini buldu.

Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temasıyla hazırlanan Akfen GYO’nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, aralarında ABD, Kanada, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, İtalya ve Türkiye’nin de bulunduğu ve 22 ülkeden 600’den fazla başvurunun yapıldığı Galaxy Ödülleri 2014’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Özgün iş modelini yansıtan bir tasarım

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, Türkiye’de şehir otelciliğine yatırım yapan ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer aldıklarını belirterek, “Özgün iş modelimizle her alanda sektörümüzün gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz. ‘Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temasıyla hazırlanan 2013 yılı Faaliyet Raporu’muz yıl içinde yaptığımız çalışmaların başarılı bir örneği oldu ve Galaxy Ödülleri 2014’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü. Bu gururu yaşamamızda emeği bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Vedat Tural sözlerine şöyle devam etti: “2013 Faaliyet Raporu’muz, şirketimizin özgün iş modeli ve yatırımlarından yola çıkılarak hazırlandı. Raporun kapağı bir valiz şeklinde tasarlandı ve valizin üzerine tüm ülkeleri anlatan simgeler yerleştirilerek tüm dünyanın misafir edildiği vurgulandı. Ayrıca raporun içerisinde otel yatırımlarımızın büyük boyutlardaki görselleri ve her projenin detaylı bilgilerine yer verildi.”

Galaxy Ödülleri 11 kategorinden oluşuyor

İletişim alanının mükemmellik standartlarını belirlemek amacıyla düzenlenen ve bu alanda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen Galaxy Ödülleri 2014, reklam, broşür, tasarım, pazarlama kampanyaları, yeni ürün tanıtımları, promosyon, özel etkinlikler ve websiteleri gibi 10 ana kategoriden oluşuyor. Uluslararası İletişim Sanatları ve Bilimi Akademisi (International Academy of Communications Arts and Sciences-IACAS) üyesi profesyoneller tarafından değerlendirilen başvurular, yaratıcılık, başarı, etkinlik ve performans kriterleri baz alınarak değerlendiriliyor.

2013 Vision Awards’dan 4 ödülle döndü

Ekonomik şehir otelciliği konseptinin Türkiye’deki öncüsü Akfen GYO’nun ‘Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temalı 2013 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi(LACP) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards’da da GYO kategorisinde ‘Altın Ödül’ dahil olmak üzere toplam 4 ödülle taçlandırılmıştı. Eğlenceli ve enerjik tasarımıyla 2013 Vision Awards jürisinin büyük beğenisini toplamıştı.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL