Bir İstanbul küllerinden doğdu!

Emlak konut G.Y.O’nun Bahçeşehir’e bitişik Ispartakule’de yükselen Bir İstanbul projesinde satış rekorları kırılıyor.

Bir İstanbul küllerinden doğdu!
Bir İstanbul küllerinden doğdu!
GİRİŞ 25.11.2014 11:32 GÜNCELLEME 25.11.2014 12:07

1+1, 2+1, 3+1 dairelerin satışları tamamlandı, şimdi 2.ve 3.devirler yapılıyor. Tabi devir yapanlar yüzde yüze varan karlar elde ediyor. Uzmanlar bu devir fiatlarının bile çok uygun olduğunu, bölgenin hem kanal hem havaalanı ve üçüncü köprü yolu üzerin de bulunduğunu, en az daha 3-4 katı getiriyi çok kısa zamanda sağlayacağını belirtiyorlar.

Emlak Konut G.Y.O’ nun elinde ise sadece 20 adet 4+1 daire kaldı. Bu dairelerin bitmesi de an meselesi.

Bilhassa Halkalı Bahçeşehir arasında ki tren yolunun, İstanbul Avcılardaki raylı sistem için hat çalışmasının  başlaması , bu  talebin Bir İstanbul’a yönelmesini sağladı. 
Bir İstanbul bitişiğindeki komşu projelerinden fiyat farkı ile de, en az %30 daha cazip durumda.

Oturuma hazır halde ki Bir İstanbul’da m2 si 2,600 TL’densatılırken komşu bitişikte ki henüz inşaat halinde ki site dairelerin m2 si 3,500 TL ve üzeri fiyattan alıcısını bekliyor.

Her köşesine yeşilin ve mavinin hakim olduğu, konforu doğayla buluşturan mimari anlayışına sahip olan proje, Spor ve sosyal yaşam merkezleri, Basketbol, futbol,  sahaları, Açık yüzme havuzları, Otoparkları, Peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile yine Emlak Konut’un imzasını ve güvenirliğini taşıyor.

UYGUN ÖDEME SEÇENEKLERİ 

TÜFE'li Ödeme:  Satış bedelinin %10’u peşin, %10’luk kısmın 12 ay sonra ara ödeme, %10’luk kısmın 24 ay sonra ara ödeme, %70 tutara Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranı üzerinden her altı ayda bir borç bakiyesi güncellenerek maksimum 120 vade ay uygulanmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL