Marmaroom' da tapu teslimleri başladı

215.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta olan projede Ocak 2015 itibari ile tapu teslimleri başladı.

Marmaroom' da tapu teslimleri başladı
Marmaroom' da tapu teslimleri başladı
GİRİŞ 28.01.2015 14:37 GÜNCELLEME 28.01.2015 14:37

Marmara Denizi ve Adalar manzarasının yanı sıra Süreyyapaşa Ormanı’nın büyüleyici atmosferi ile şehir hayatının tam ortasında sakin ve huzurlu yaşam alanı oluşturan proje, inşaat kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Maltepe‘de 13.000 m2 alan üzerinde konumlanan Marmaroom Projesi, 3 blokta toplam 300 adet daire ve caddeye cepheli 7 adet ticari üniteden oluşmaktadır. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi bulunmaktadır.

 61 m2 ile 165 m2 arasında değişen dairelerde ankastre ocak, davlumbaz ve fırın standart olarak sunulmuştur. Hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmadığı projede her daireye ait otopark ve depo alanları bulunmaktadır.

Hemen Teslim, Hemen Tapu…

215.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta olan projede Ocak 2015 itibari ile tapu teslimleri başladı. Şubat 2015 ortalarından itibaren daire teslimlerinin de kademeli olarak ilerleyeceği projede, anlaşmalı bankalar tarafından sunulan 120 aya varan vadelerde ve düşük  faiz oranlarındaki ödeme seçenekleri yatırımcının yüzünü güldürüyor.

Maltepe bölgesinin yatırım açısından en karlı noktasında bulunan Marmaroom Projesi’ne ait ticari üniteler de yeni yıl itibari ile satışa sunuldu. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ticari üniteler, hem projeye hem de bölgeye katkı sağlayacak şekilde geliştirildi.

Sosyal Olanaklar…

Marmaroom Sosyal Tesisleri’nde hiçbir detay gözden kaçırılmamış görünüyor. Geniş bir alanda konumlanan açık – kapalı yüzme havuzları, squash, masa tenisi, basketbol sahaları, tenis kortu gibi birçok spor alanı açık ve kapalı tesisler halinde hizmete sunuluyor. Ayrıca fitness merkezi, sauna, türk hamamı ve masaj salonunun yanı sıra kafeterya, kreş, çocuk oyun alanları ve çocuk havuzu da sosyal tesislere dâhil edilmiş durumda.

Şehrin Tam Merkezinde…

Kadıköy – Kartal Sahil ve E-5 hattının orta noktasında konumlanan Marmaroom Projesi, E-5 (D-100) Karayolu ve Metro İstasyonuna 2 km, Sahilyolu’na 4 km, Bağdat Caddesi’ne 4 km uzaklıkta olmasının yanı sıra, birkaç dakikada ulaşılabilen devlet ve özel okulları, Maltepe, Marmara ve İstanbul Ticaret Üniversitesi kampüsleri, Anadolu Adalet Sarayı, Süreyyapaşa Hastanesi başta olmak üzere birçok hastane ve sağlık merkezi, ve 3M Migros, Uyum ve BİM gibi süpermarketler ile hem yatırımcılar için hem de kendileri için yeni bir yaşam kurmak için yeni ev arayanlar için dikkatleri üzerine çekiyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS