TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacı için yeni bir proje başlattı.

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi
TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi
GİRİŞ 12.04.2015 11:56 GÜNCELLEME 13.04.2015 07:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Gaziantep'te, bin 154 konutun satışa çıkarılacağını, 888 konutun taksit ödemelerinin 341 liradan başladığını bildirdi.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, başvuruların 20 Nisan-15 Mayıs'ta alınacağını ve taksitlerinin 341 liradan başlayacağını ifade etti.

DİĞER İLLERDE DE AYNI MODEL UYGULANACAK

Özellikle dar gelirli vatandaşların kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olabilmelerini istediklerini belirten Turan, önümüzdeki günlerde diğer illerde de aynı kapsamda konut satışlarının gerçekleşeceğini bildirdi.

Kısa bir süre önce İstanbul Kayaşehir'de 539 liradan başlayan taksitlerle bin 500 konutun dar ve orta gelirli vatandaşlar için satışa sunulduğunu hatırlatan Turan, "Şimdi de Gaziantep'te bin 154 konutu satışa çıkarıyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer illerimizde de bu kapsamda konut satışlarımız gerçekleşecek. Amacımız, konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Yuksel Akgun 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben kocaeli izmitte ikamet ediyorum 1+1 dar gelirlileré düşük ödeme ile yapılan yada yapılacak olan yerler neresi kime basvuralim bilgi istiyorum
    Cevapla
  • Tevhit Ahmet ÖRSCÜ 8 yıl önce Şikayet Et
    Dar gelirlilere 1154 konut yapılıyormuş, diğer illerde oturan ve özellikle sanayi bölgelerindekiler ne olacak!
    Cevapla
  • Bartın toki evleri ister 8 yıl önce Şikayet Et
    Ev sahibi olmak bizimde hakkımız tokiken bartın
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oluyorsa alan üstüne bir daire parası daha koyup gerçek ihitiyaç sahiplerine hemen satıyor.Devlet hakedene uygun fiyatlı konut satsın.
    Cevapla
  • Y KİLİT 8 yıl önce Şikayet Et
    tüm illerde olması güzel fakat ıstambul gibi bir şehire beşyüz konut nedirki enaz beş bin olması gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle