TOKİ'den Şanlıurfa'ya dev yatırım

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Şanlıurfa'da toplam 2 milyar liralık yatırım bedeli belirlediklerini söyledi.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya dev yatırım
TOKİ'den Şanlıurfa'ya dev yatırım
GİRİŞ 25.05.2016 19:15 GÜNCELLEME 25.05.2016 19:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte kente devam eden kentsel dönüşüm uygulamaları ve MAŞUK'taki konut inşaatlarını inceledi. TOKİ Başkanı Turan'a kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili sahada bilgi veren Başkan Çiftçi, "Urfa'nın gelişimi ve dönüşümü için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak daha da yaşanabilir bir Şanlıurfa'yı amaçladıklarını dile getiren Başkan Çiftçi, "Gerek nüfus bakımından gerekse kentleşme bakımından her geçen gün gelişen Şanlıurfa'mız da bu gelişime paralel vizyonel projeleri faaliyete geçiriyor ve kazandırıyoruz. Bu bilinçle Urfa'yı yarınlara hazırlamak vizyonlarımız arasında yer alıyor" dedi.

2 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

TOKİ Başkanı Ergün ise Şanlıurfa'ya büyük önem verdiklerini belirterek, kentteki toplam yatırım bedelinin 2 milyar TL olacağını kaydetti. Turan, "Peygamberler diyarıŞanlıurfa'ya yaptığımız yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun. Şanlıurfa ilimizde devam eden uygulamalarımız ile yatırım bedelimiz yaklaşık 2 milyar lira olacaktır. Şu ana dek Şanlıurfa'da hastaneler, okullar, spor salonları ve sosyal donatılar inşa ettik. TOKİ olarak il genelinde bugüne kadar 12 bin 435 konut uygulaması başlattık. Son olarak Şanlıurfa merkezde devam eden Sanayi Kentsel Dönüşüm uygulamamızın alanında incelemelerde bulunduk. Şanlıurfa'daki çalışmaları yakından takip ediyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkler betonu cok seviyorlar!
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    evet Yozgat'a bişey yok. Yozgat halkı uyuyor. Hakkımızı aramamız lazım. Bir havalimanı 30 yıldır yapılmadı. Doğru düzgün bir stadı arenası yok. Yimpaştan kalma bir avm'si var. Otobüs terminali yok adam gibi. Hızlı tren geçece güya ama hızlı tren garı yok. Büyükşehir yapılmadı hala göç vermeye devam ediyor masum Yozgat halkı.
    Cevapla
  • Şanlıurfa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen doğu batı ayrımı yaparsan baştan yandık demektir. bu ülkenin batısı doğusu yoktur hepsi birdir.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hep doğu... Yozgat'a bir çivi yok devlete baş kaldırmaz en çok şehit veren illerin başında kavagası gürültüsü olmayan devlete zarar vermeyen bir il
    Cevapla
  • gaziantep 7 yıl önce Şikayet Et
    calisin sizinde olsun
    Cevapla
  • Şanlıurfa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim şanlıurfa nın kime zararı olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle