Emlak Konut Anadolu'ya açılıyor

Emlak Konut GYO, İstanbul'da konutta yakalanan kaliteyi Anadolu'ya taşıyacak.

Emlak Konut Anadolu'ya açılıyor
Emlak Konut Anadolu'ya açılıyor
GİRİŞ 30.05.2016 10:38 GÜNCELLEME 30.05.2016 10:38

60 yılı aşkın süredir yenilenen yönetim anlayışıyla tüm menfaat sahiplerinin güven duyduğu bir kurum haline gelen Emlak Konut GYO, uzun yıllarda yarattığı marka değeri ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarıya çekiyor. Özellikle inşaat sistemleri, tasarım, çevreye duyarlılık ve iş yapım şekilleri ile sektörün lider oyuncusu olma görevini üstleniyor.

ANADOLU'YA AÇILIYOR

İstanbul, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ gibi illerde bugüne kadar orta gelir grubuna yönelik kaliteli ama uygun ödeme koşullarıyla pek çok konut üretti. Şirket şimdide Anadolu'da konut atağında. Sabah'ın haberine göre; marka gücünü her şehire yayma hedefiyle yola çıkan şirket, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Denizli, Konya, Niğde, Nevşehir ve Yalova gibi illerde bulunan arsa stokunun yeni projelerle değerlendirilmesiyle İstanbul'da konutta yakalanan kaliteyi Anadolu'ya taşıyacak.

"2016 ÖNEMLİ BİR YIL"

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "2016 yılından başlayarak ülkemizin çok önemli projelerinin birer birer tamamlanmaya başlayacağı bir döneme giriyoruz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün tamamlanması ve bağlantı yollarının bitirilmesi, Avrasya Tüneli'nin, İzmit Körfez geçiş köprüsünün tamamlanması; sonrasında da yeni havalimanında yaşanacak ilerlemeler İstanbul ve Türkiyemiz açısından inşaat sektörü adına çok önemli gelişmeler olacak. Biz de Emlak Konut GYO olarak tüm bu sektörel gelişmenin içinde önemli rol oynamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

4 AYDA REKOR SATIŞA ULAŞTI

Emlak Konut GYO bu yılın 4 ayında 1 milyar 30 milyon lira değerinde bin 586 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi. Murat Kurum, "Şirketimiz tarafından geliştirilen projelerde, bu yılın ilk dört ayında, toplamda 1 milyar 30 milyon 161 bin TL değerinde, bin 586 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdik. Bu satışların toplamda 90 milyon 334 bin TL değerindeki 142 adeti yabancı ülke vatandaşlarına gerçekleştirildi"değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL