Özyurtlar İnşaat'tan ramazan ayı kampanyası

Özyurtlar İnşaat, şirketin Nlogo İstanbul projesi için ramazan ayına özel bir kampanya düzenliyor.

Özyurtlar İnşaat'tan ramazan ayı kampanyası
Özyurtlar İnşaat'tan ramazan ayı kampanyası
GİRİŞ 13.06.2016 12:36 GÜNCELLEME 13.06.2016 12:36

Özyurtlar İnşaat, ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 1+1 fiyatına 2+1 daireleri, 2+1 fiyatına ise 3+1 daireleri satışa çıkardı.

Özyurtlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Esenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul'dan ev almak isteyenler için sınırlı sayıda daire satışa sunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, konut sahibi olmak isteyenler için sürekli yeni stratejiler ürettiklerini ve kişiye özel uygun ödeme planları üzerinde çalıştıklarını, yeni kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Her vatandaşın kaliteli, güvenli, donanımlı ve yeni yapılarda yaşama hakkı bulunduğuna dikkati çeken Özyurt, kendilerinin de Avrupa standartlarında inşa ettikleri projelerinde, uygun fiyat politikası belirleyerek bu yolu daha da kolaylaştırmaya çalıştıklarını vurguladı.

Özyurt, "Kampanyadan yararlanmak isteyenler, kısa bir süre için sınırlı sayıda satışa çıkarılan dairelerde, 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına ise 3+1 satın alabilecek. Projemizden daire satın almak isteyenler, kampanya boyunca 379 bin liraya satılan 1+1 daireler yerine 2+1 dairelerimize sahip olabilecek. Yine 439 bin liraya sattığımız 2+1 daireler yerine de 3+1 dairelerimizi satın alabilecek. Üstelik şirket bünyesinde 48 ay ve sıfır faiz imkanı da sağlayacağız." bilgilerini de paylaştı.

Toplam üç etapta 7 blok halinde inşa edilen Nlogo İstanbul'da, 2 bin 679 daire bulunuyor. Lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkati çeken projede, 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Teslimlere Aralık 2017'de başlanması planlanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL