Emlak patronları kalkışmayı lanetledi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında emlak patronları da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve kalkışmayı lanetledi

Emlak patronları kalkışmayı lanetledi!
Emlak patronları kalkışmayı lanetledi!
GİRİŞ 23.07.2016 15:55 GÜNCELLEME 23.07.2016 15:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları YKB Süleyman Çetinsaya:

DÜNYA TÜRK MİLLETİNİN KENETLENDİĞİNİ GÖRDÜ’

“15 Temmuz gecesi bir darbe girişimini atlattık ve bu girişimde hayatını kaybedenler ve yaralananlar oldu. Bu üzücü günleri geride bırakırken gördük ki; milletimiz vatanına, siyasi istikrara, demokrasiye sahip çıktı. Ve yine tüm dünya gördü ki; Türk milleti, özgürlüğüne darbe vurulmak istendiğinde görüşü ne olursa olsun tek bir uğurda bir araya gelerek kenetlenen güçlü bir milli iradeye sahip.”

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir:

‘MİLLETİMİZ VATANINA DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI’

“Milletçe 15 Temmuz gecesi dünya tarihinde benzerine az rastlanır bir gece yaşadık. demokrasiye karşı yapılmış bir darbe girişimini atlattık. Milletimiz vatanına, siyasi istikrara, demokrasiye sahip çıktı. Bu darbe girişimine tek yürek olarak cevap vermemiz ve meydanlara çıkarak demokrasimize sahip çıkmamız, bir Türk vatandaşı olarak beni gururlandırdı. Ülkemizin bir daha böyle hain girişmeler yaşamak zorunda kalmamasını diliyorum.”

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt

‘MİLLİ İRADE DIŞINDA BİR İRADEYİ TANIMIYORUZ’

“Ülke ve millet olarak demokrasi, özgürlükten ve parlamenter sistemden vazgeçmemiz mümkün değil. Milli iradenin yine ve ancak millet tarafından değiştirilmesi dışında bir müdahaleyi asla tanımıyoruz. Özyurtlar İnşaat olarak daha çok çalışıp, daha çok konut üretip ülke ekonomisine daha çok katkı sunacağız halen süren projelerimize yeni projeler ekleyerek yolumuza devam edeceğiz.”

YORUMLAR 1
  • engin 7 yıl önce Şikayet Et
    askeri arazileri çok katlı bina yapmak için nasılda salyaları akıyordur şimdi
    Cevapla