O ilçeye 2 milyar dolarlık yatırım atağı

Başaran Yatırım Holding, Fikirtepe'de 700 milyon dolar proje değerine sahip Mina Towers projesini satışa çıkardı.

O ilçeye 2 milyar dolarlık yatırım atağı
O ilçeye 2 milyar dolarlık yatırım atağı
GİRİŞ 28.09.2016 11:52 GÜNCELLEME 28.09.2016 11:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başaran Yatırım Holding dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’ye 2 milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı. 700 milyon dolarlık Mina Towers’ı satışa çıkaran şirket, bölgede 2 yılda 4 bin konut yapmayı planlıyor

6 kulede toplam bin 500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan projede, ekim ayında ilk üç blokta satışların başlayacağı projede en düşük metrekare fiyatı ise 7 bin 400 lira olarak belirlendi. Eren Talu'nun mimarlığını üstlendiği projenin marka yüzü ise Galatasaraylı futbolcu Sneijder'in eşi Yolanthe Sneijder Cabau oldu. 'Türkiye'nin en büyük gayrimenkul satış ofislerinden olma özelliğine sahip' Mina Towers satış ofisindeki toplantıda konuşan Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, Fikirtepe'ye 2 milyar dolar yatırarak toplamda 4 bin konut hayata geçireceklerini söyledi.

2 YILDA 2 PROJE

Başaran, "Fikirtepe'de Mina Towers'ın dışında 3 adamız daha var. Adalardan birinde ticari proje geliştireceğiz. Projeleri çiziliyor. Mina Towers ile Fikirtepe'deki iddiamızı ortaya koyacağız. Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı bir marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon. Mina Towers'tan sonra 2 yıl içinde 2 projemiz daha bölgede aktif olarak yer alacak" diye konuştu.

BÖLGENİN TAMAMINI YAPARIM

Bölgede yaklaşık 800 hak sahibiyle anlaşma yaptıklarını belirten Başaran, bugüne kadar 18 milyon lira kira yardımı yaptıklarını söyledi. Başaran, "Proje bitene kadar bir bu kadar daha öderiz. Son anlaşmalarda sorun çıkaran birkaç aileye daha fazla ödeme yaptık. İnsanları ikna etmek çok zor. Bir iki insanın inadı yüzünden 2 yıldır uğraşıyoruz" dedi. Ancak Fikirtepe'de proje geliştirmekten pişman olmadığını anlatan Başaran, 'Bugün verseler Fikirtepe'nin tamamını yaparım' yorumunu yaptı.

YORUMLAR 3
  • hakk 7 yıl önce Şikayet Et
    çok pahalı çoook.
    Cevapla
  • emlakvilla 7 yıl önce Şikayet Et
    Fikirtepe Değerlendi...
    Cevapla
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    yatırın parayı inşaata.Mekanik tesisat ve elektrik tesisatı malzemeleri bir kısmı ithal, asansörü ithal, duvar kağıdı ithal, beyaz eşyası ithal, eee sıfır ev aldık arabamızı yenileyelim değil mi, araba ithal, kala kala beton kaldı onunda bir kısmı ithal, bize ne kaldı bize de işin ameleliği kaldı.inşaat süresince karnını doyurursun inşaat bitince aç.... Milyarlık inşaat projelerine devam, olmayan parayı harcamaya devam....Yeni yüzbinliralık dairelerin içinde eğitilmemiş nufüslar...Bizim bilmem ne GRAND TOWER da evimiz var biliyormusun?
    Cevapla