Ege Yapı'dan faizsiz finansman

Ege Yapı, Bağcılar'da inşa ettiği karma yaşam projesi Batışehir'de 60 ay faizsiz kredi ile konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı'dan faizsiz finansman
Ege Yapı'dan faizsiz finansman
GİRİŞ 06.12.2016 17:50 GÜNCELLEME 06.12.2016 17:50

Şirket açıklamasına göre, Ege Yapı'nın Batışehir projesinden ev almak isteyenler, daire tutarının yüzde 20'sini ödeyerek hemen teslim-hemen tapu fırsatıyla dairelerine taşınabiliyor.

Kalan tutarın yüzde 20'si bir yıl sonra, diğer yüzde 20'si de iki yıl sonra ödeniyor. Geriye kalan yüzde 40'lık tutar ise faizsiz olarak 60 ay vadeli olarak 92 bin dolardan başlayan fiyatlarla ödenebiliyor.

"Türkiye'de Tüm Fonksiyonları ile Faaliyete Geçen İlk Karma Yaşam Projesi" olan Batışehir'de yaklaşık 15 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Batışehir’de 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton oteli, ilk serviced apartments konseptli Radisson Blu Residence, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları bulunuyor.

KAYNAK: AA