Özyurtlar İnşaat'tan 2016 değerlendirmesi

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Özyurt, "Bu yıl bizim için rekor bir yıl oldu. Hem proje açıp hem teslimlere yoğunlaşarak yılı dolu dolu geçirdik" dedi.

Özyurtlar İnşaat'tan 2016 değerlendirmesi
Özyurtlar İnşaat'tan 2016 değerlendirmesi
GİRİŞ 16.12.2016 16:26 GÜNCELLEME 16.12.2016 16:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özyurtlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, 2016'nın ilk yarısında "N Şehir ikinci etap" ve "N5 Suites"i yatırımcısına teslim eden şirket, "Agora" ve "1 Coastal City"i de yıl sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor. Şirket, ilerleyen zamanlarda ise Beylikdüzü ve Esenyurt'ta iki yeni projeye daha başlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, proje açmanın heyecan verdiğini, proje tesliminin ise çok daha gururlandırdığını ifade etti.

Özyurt, "Ev sahibi olmak isteyenlerin evlerini teslim aldığında yüzündeki mutluluğu ve heyecanı görebilmek büyük bir haz. Bu yıl bizim için rekor bir yıl oldu. Hem proje açıp hem teslimlere yoğunlaşarak yılı dolu dolu geçirdik. Böyle bir sektörün oyuncusu olmaktan dolayı çok mutluyum." değerlendirmelerini yaptı.

Özyurt, 2016'ya çeşitli lansmanlarla giren gayrimenkul firmalarının, Türkiye genelinde pek çok projeye başladığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Tüm siyasi ve güncel problemlere rağmen sektör istikrarını korudu. 15 Temmuz menfur darbe girişimiyle sektörün güç kaybetmesi beklenirken, güç birliğiyle ayakta kalabilmeyi başardı. Zamanında alınan tedbirlerle hızla normalleşme sürecine giren ekonomi, halkımızda güven duygusuna neden oldu Son dönemde yapılan kampanyaların etkisiyle de konut satışlarında büyük hareketlilik yaşandı."

Gayrimenkul sektörü açısından 2017'den umutlu olduklarını aktaran Özyurt, 2016'da beklenen konut artışının yeni yılda kendini göstereceğini, ekonomik ve siyasi sıkıntıların etkisiyle temkinli davranan yatırımcının, gelecek yıl harekete geçmesini beklediklerini vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • deneme 7 yıl önce Şikayet Et
    deneme
    Cevapla
  • mech 7 yıl önce Şikayet Et
    önce yaptığınız evlerin iskanını alın da sonra kendinizle gurur duyun.
    Cevapla