Esenler Emlak Konut Evleri’nde son fırsatlar

Emlak Konut G.Y.O Esenler Evleri yeni ödeme seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.

Esenler Emlak Konut Evleri’nde son fırsatlar
Esenler Emlak Konut Evleri’nde son fırsatlar
GİRİŞ 28.04.2017 09:28 GÜNCELLEME 28.04.2017 09:28

Her bütçeye göre cazip ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayallerini gerçekleştiriyor. Çok az sayıda kalan daireler için acele etmek gerekiyor.

TOKİ kuruluşu Emlak Konut G.Y.O  Esenler Emlak Konut evleri toplam şehrin tam ortasında, Esenler ’in en güzel yerinde, dünyanın en büyük yeşil alanı yapılacak olan yerin hemen bitişiğinde planlanmış olup 2373 adet konut 55 ticari üniteden oluşuyor.

Metroya toplu ulaşıma, yeşil alanlara yürüme mesafesinde ki Esenler Emlak Konut projesi ödeme avantajları ile 2+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri ile çeşitli gelir sahiplerine alternatifler sunuyor.

Geneli yeşil alandan oluşan proje planlı peyzajı, dinlenme ve çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otoparkı, asansörle otoparktan katlara ulaşım, mantolama sistemi, güvenliği ile inşaa edilen konutlar ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

ÖDEME KOŞULLARI 

KDV Dahil Satış Bedelinin Nakden ödenmesi (Banka Kredisi dahil) durumunda %20 indirim yapılması 

KDV Dahil Satış Bedelinin en az %20’sinin  peşin alınması kalan tutara ise 60 aya vade farksız  veya aylık %0,50 vade farkıyla ya da tüfe artışlı 180 aya kadar vade yapılması 

TÜFELİ satışlarda geçerli olmak üzere vadelendirilen tutarlara ise her altı ayda bir (her senenin 1. ve 7. Ayında) Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi oranı üzerinde artış yapılması, 


İrtibat telefonu:0212-430 15 02-03