Sur Yapı Exen YKS'ye emanet!

Sur Yapı Exen projesinin yönetimini 23 yıldır sektörde 'Yönetim ve İşletim' hizmeti sunan YKS'ye emanet...

Sur Yapı Exen YKS'ye emanet!
Sur Yapı Exen YKS'ye emanet!
GİRİŞ 16.10.2012 13:30 GÜNCELLEME 16.10.2012 13:35

Yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans gibi farklı formlarda 3 milyon metrekarenin üzerinde yaşam alanı üreten Sur Yapı, Sur Yapı Exen projesinin yönetimini 23 yıldır sektörde 'Yönetim ve İşletim' hizmeti sunan YKS'ye emanet etti.

YKS Tesis Yönetim Hizmetleri işbirliği kapsamında Sur Yapı Exen projesine; personel ve idari işlerden, muhasebe, finans, bütçe raporlamalarına, teknik işletim ile bakım onarım hizmetlerinden, sözleşme, temizlik, satın alma, stok, tedarikçi, atık, acil durum yönetimine; özel güvenliğe varana kadar tüm hizmetleri bir arada sunacak Profesyonelleşen yatırımcılar projelerinin yönetim ve işletim hizmetlerini uzman şirketlere güvenle teslim ediyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen işbirliklerinden en yenisi Sur Yapı Exen Projesi ile Yapı Kredi Koray GYO ve Koray İnşaat iştirakı olan YKS Tesis Yönetimi A.Ş. arasında yapıldı. YKS; Sur Yapı Exen projesine; personel ve idari işlerden, muhasebe, finans, bütçe raporlamalarına, teknik işletim ile bakım onarım hizmetlerinden, sözleşme, temizlik, satın alma, stok, tedarikçi, atık, acil durum yönetimine; özel güvenliğe varana kadar tüm hizmetleri bir arada sunacak.

İŞBİRLİĞİMİZ HER İKİ TARAFA DA BÜYÜK DEĞER KATACAK

YKS Genel Müdürü Bahadır Adıyaman; "Türkiye'de tesis yönetimi denilince ilk akla gelen ihtiyaçlar, temizlik ve güvenlik olsa da, çok daha kapsamlı bir hizmeti içeriyor. Verilecek hizmetlerin önem sırası tesisin konumu, büyüklüğü ve fonksiyonuna göre değişkenlik gösteriyor. Yönetim merkezi, iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans gibi farklı formlarda 3 milyon metrekareyi aşan yaşam alanı üreten Sur Yapı ile Exen projesinde bir araya geldik. Sur Yapı Exen projesinde; personel ve idari işlerden, muhasebe, finans, bütçe raporlamalarına, teknik işletim ile bakım onarım hizmetlerinden, sözleşme, temizlik, satın alma, stok, tedarikçi, atık, acil durum yönetimine; özel güvenliğe varana kadar tüm hizmetleri bir arada vereceğiz. İşbirliğimizin her iki tarafa da büyük değer katacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK: HABER7