Soma TOKİ'de talep patlaması oldu!

Manisa'nın Soma ilçesinde TOKİ konutlarına adeta talep patlaması yaşandı.

Soma TOKİ'de talep patlaması oldu!
Soma TOKİ'de talep patlaması oldu!
GİRİŞ 03.01.2013 08:46 GÜNCELLEME 03.01.2013 08:46

104 konutluk ilk etap projesine başvuruların şimdiden 250'yi bulduğu, TOKİ'den 300 konutluk daha talepte bulunulacağı bildirildi.

6 Haziran 2012 tarihinde ihale edilen ve kazanan Adahan İnşaat Firması'na 8 Ağustos'ta yer teslimi yapılan Soma TOKİ Projesi'nde konutlar hızlı bir şekilde yükseliyor. İlk etapta 104 konut yapımı hızla sürerken, Turgutalp beldesindeki TOKİ alanının muhteşem manzarası talep patlamasına neden oldu. Bu nedenle şimdiden sırada 250 civarında vatandaşın beklediği, 300 konutluk daha talepte bulunulacağı belirtildi.

KAYMAKAM KARATAŞ'TAN TOPLU KONUT ALANINDA İNCELEME

Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkan Vekili Mustafa Çamzeybek, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup ve Nakliyeciler Kooperatifi eski başkanı Yusuf Değirmenci ile birlikte TOKİ alanında devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Muhteşem manzaradan etkilenen Kaymakam Karataş, kendisinin de talepte bulunabileceğini ifade etti. Altıntepe olarak bilinen mevkide ormanlık alandaki manzaraya hayran kalan Karataş, "Burası muhteşem bir manzaraya sahip. Ormanla iç içe oksijen deposu olan bir nokta. Ben dahi talepte bulunmayı düşünüyorum" dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, "İlk etap için kontenjan doldu. Sırada bekleyen yaklaşık 250 civarında talep var. 300 konutluk daha talepte bulunacağız" diye konuştu.
Konutların fiyatları hakkında da bilgi veren Tulup, "3+1 ve 118 metrekare daireler 10 bin TL peşinat ve taksitler şeklinde satılıyor. 2+1 şeklindeki 88 metrekarelik daireler ise, 6 bin TL peşinat ve taksitlendirme ile satılıyor" dedi.

KAYNAK: İHA