Adriana Lima'dan Türkiye itirafı...

Türkiye'nin önemli moda organizasyonlarından biri olan Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bunlardan biri de Adriana Lima'ydı.

Adriana Lima'dan Türkiye itirafı...
Adriana Lima'dan Türkiye itirafı...
GİRİŞ 10.01.2013 08:06 GÜNCELLEME 10.01.2013 08:06

Antalya'daki ‘Dosso Dossi Fashion Show' kapsamında ülkemizde ilk kez podyuma çıkan Brezilyalı model Adriana Lima, “Teklif gelirse Jennifer Lopez gibi Türkiye'den ev alırım” dedi.

8 - 13 Ocak tarihleri arasında düzenlencek olan etkinliğin ikinci gününde dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima (32) podyuma çıktı. Türk mankenlerle birlikte podyumda boy gösteren Lima'yı görmek isteyenler Antalya Expo Center'i hıncahınç doldurdu.

Defile öncesi fuar alanındaki stantları gezmek isteyen manken, Türk hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle geri adım atıp defile saatine kadar kulisinden dışarı çıkmadı. Güvenlik görevlilerinin etrafında etten duvar ördüğü ünlü modelin kulisine ise sadece enerji içeceği, su, kahve, çay ile boy ve makyaj aynası istediği öğrenildi. Ünlü model yaklaşık 45 dakika süren defilede dört ayrı kıyafet giydi ve güzelliğiyle herkesi yine büyüledi.
Defilede Brezilyalı ünlü model kadar ilgiyi çeken bir diğer isim ise şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal oldu. Lima'nın sahneye davet ettiği Sandal, erkek dansçılarıyla yaptığı şov ve şarkısıyla konuklardan büyük alkış aldı. Dünyaca ünlü grup Kazaky de performansıyla hayranlık uyandırdı. Defileyi ‘kızıl ajan' olarak bilinen Rus Anna Chapman da izledi.

‘Çocuğumu bırakıp geldim'

Defile sonrası düzenlenen mini basın toplantısında soruları yanıtlayan Lima, “Şarkıcı Jennifer Lopez Türkiye'den ev aldı, siz de onun gibi Türkiye'ye yerleşmeyi düşünür musunuz?” sorusu üzerine gülerek “Teklif gelirse neden olmasın? Buradaki enerjiyi, insanları çok seviyorum. Türkiye'ye hayranlıkla bakıyorum” yanıtını verdi. İlk defa bebeğini yalnız bırakıp iş seyahatine çıktığı için tedirgin olduğunu da sözlerine ekleyen Lima “Çocuğum diğer odada olduğu zaman bile kendimi bazen rahatsız hissediyorum. O yüzden pek iyi değilim, aklım orada” dedi.
Lima, geçen yıl yapılan Dosso Dossi Show'a hamile olduğu için gelemediğinin hatırlatılması üzerine, “Evet, o dönem hem mutluydum, hem de burada olamadığım için üzgündüm ama bugün buradayım” diye konuştu. Ünlü top model, güzelliğinin sırrının sorulması üzerine ise “Genetiğimi annem ve babamdan alıyorum. Özel bir diyet yapmıyorum” yanıtını verdi.

KAYNAK: MİLLİYET