Sea Side Erdek projesinin satışları başladı

AÜ Mimarlık ve Şanpol İnşaat tarafından Erdek'te inşa edilen "Sea Side Erdek" yaşam konutları projesinde %1 KDV avantajıyla 2+1 daire fiyatları 108 bin liradan başlıyor.

Sea Side Erdek projesinin satışları başladı
Sea Side Erdek projesinin satışları başladı
GİRİŞ 22.03.2013 09:34 GÜNCELLEME 22.03.2013 09:34

Erdek'in Marmara Denizine hâkim yükseklikte şehir merkezine yakın zeytin ağaçları arasında, muhteşem deniz ve doğa manzarası ile eşsiz bir konumda inşaatı devam eden   "Sea Side Erdek"  konut projesi toplamda 11 bin 877 metrekarelik bir alanda yükseliyor. İki etap halinde teslim edilmesi planlanan projede, 8 blok ve 176 daire bulunuyor. Proje 96 ve100 metrekare 2+1 dairelerin yanı sıra179 metrekare 3+2 dubleks dairelerden  oluşuyor.

" Sea Side Erdek "  projesi yazlık ve  kışlık olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Doğa içerisinde dileyenin 365 gün kullanımına sunulacak şekilde günümüz teknolojilerine uygun  deprem etüdü yapılmış binalar da güvenlik, iklimlendirme, havalandırma, alarm,  aydınlatma, mimari projeye uygun asansör, merkezi ısıtma sistemi spor kompleksleri, yürüme parkurları ve yüzme havuzu ( çocuk ve büyük ) gibi sosyal donatılarda sakinlerin diledikleri gibi vakit geçirecekleri şekilde tasarlanmış.

 "Sea Side Erdek"  Projesi diğer yazlık bölgelerdeki projelerle  kıyaslandığın da ulaşımının çok kolay ve fiyatlarının daha ekonomik, olduğu görülmekte. Projenin inşaatında ve konutlarda kullanılan birinci sınıf malzemeler de alıcıların dikkatini çekmektedir. Plaj bölgesi olan sahil şeridine yürüme mesafesi ile 10 dakikalık uzaklıkta yer alan "Sea Side Erdek"  projesi bölgeye değer katan yatırımların başında geldiği bilinmektedir.

"Sea Side Erdek"  Yaşam Konutları konumu itibari ile müthiş bir doğa ve deniz manzarasına hâkim.  Marmara Denizi'nin Erdek yarım Adası'nda, deniz otobüsü ile İstanbul'a iki saat on beş dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Mavi bayrak denizi ve dağ havası, yemyeşil zeytin ağaçları ile kaplı tepenin yamacında, denize hâkim sakin ortamıyla sizlere yorgunluğunuzu atmanız ve düşündüklerinizi yapmanız için gerekli imkânları sunmaktadır. Sizler de mükemmel manzaranız içinde elit bir yaşam sürmek için "Sea Side Erdek"  ile birlikte yükselmeye başlayın.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL