Çamlıca'ya cami için ilk kazma vuruldu!

İstanbul'un Çamlıca Tepesi'ne yapılacak cami için ilk kazma vuruldu. İş makineleri, belirlenen bölgede çalışmalarına başladı.

Çamlıca'ya cami için ilk kazma vuruldu!
Çamlıca'ya cami için ilk kazma vuruldu!
GİRİŞ 30.03.2013 15:14 GÜNCELLEME 31.03.2013 06:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Üsküdar'daki Çamlıca Tepesi'ne yapılacak cami için çalışmalara start verildi. Sabah saatlerinde bölgeye gelen iş makineleri, hafriyat çalışması yaptı. Bu arada vatandaşlar da çalışmaları ilgiyle izledi.

Duygularını dile getiren vatandaşlar, Çamlıca'ya cami yapılmasını desteklediklerini söyledi. "Herkese hayırlı olsun!" diyen vatandaşlar, caminin en kısa zamanda ibadete açılmasını istedi.

YORUMLAR 9
  • Bilo Villa 11 yıl önce Şikayet Et
    hayirli olsun. Bazilarini okuyorum istemeyiz felan filan. Kardesim burasi Turkiye... Turkiyede her yerde her tepede minareler yukselmeli.. Kafani kaldirdiginda kisi muhakkak bir minare gormeli... Memleketin bir basindan ezan baslayinca taaaa odur basina kadar silsile ile devam etmeli...kiiiii buranin TURKIYE oldugu anlasilsin...E istemeyenler varsa avrupa abd orada.... gidebilirsiniz... biz gidipte abd ozgurluk anitinin dibinde, yamuk eyfel kulesinin yaninda (yapanda mubarek sasiymis- sanat eseri diye yutturuyorlar) kizil meydanda cami yapalim demiyoruzki....
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    valla izmirin en yüksek yerine lazım böyle büyük bir cami !. kadife kaleye mesela.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 11 yıl önce Şikayet Et
    ah bu "istemezükçüler" !. nelere karşı çıkmadınız ki..sonrada karşı çıktığınız o yollardan,köprülerden hep geçtiniz hemde lüks araçlarınızla...hiç utanmadan sıkılmadan...
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 11 yıl önce Şikayet Et
    darısı mabetsiz ve cemaatsiz semtlerin başına. Allah sebep olanlardan razı olsun...ölümsüz bir eser o tepeye yakışır...
    Cevapla
  • musamusavi 11 yıl önce Şikayet Et
    empati. eğer taksim meydanına cami yapılırsa adını LUZUMİ koysunlar çamlıca tepesine yapılacak caminin adınıda FUZULİ koysunlar ve bu din gösteriş için yapılacak bir camiyede onay vermez aynı zamanda ihtiyaç olmayan bir cami inşa etmek hem haramdır hemde israftır yahu ne oldu bu ülke müslümanlarına bu hükümet herkesin gözünü kör etmiş yahu tamam akp,yide tayyib erdoğanıda sevin ama bari taksimi öne almaya zorlayın çünkü gerçekten taksimde camiye çok ihtiyaç var belki gelen giden gemiler görmez ama her gün binlerce insan ibadet eder çamlıcaya ise hiç kimse namaz için gitmez bir iş yuapılacaksada bari akıllıca yapılmalı değilmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle