Sur Yapı'nın yeni projesi kapılarını açıyor

Sur Yapı'nın İstanbul, Çekmeköy Taşdelen bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi "Tilia"'nın satışları 18 Eylül'de başlıyor.

Sur Yapı'nın yeni projesi kapılarını açıyor
Sur Yapı'nın yeni projesi kapılarını açıyor
GİRİŞ 17.09.2013 09:23 GÜNCELLEME 17.09.2013 09:23

Sur Yapı Tilia "Standartlar üstünde, ıhlamurların altında'' sloganıyla yükselecek. Tilia projesi, İstanbul'un o eskimeyen ruhundan olduğu kadar, doğanın kendisinden de ilham alan bir proje.

Kolay ulaşım, büyük yatırım

Tilia 3. köprü ile TEM bağlantı yolu ve 3. köprü yolu ana güzergâhına çok yakın... Şile otobanına sadece 1 km mesafede. Ayrıca Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ulaşım arterlerine, yapımı devam eden Üsküdar Sancaktepe metro hattına, üniversite ve diğer eğitim kurumlarına, Taşdelen mesire alanına yakınlığı ile dikkat çekiyor.  Proje meşhur Taşdelen doğal kaynak suyu ve Taşdelen Ormanı'nın hemen yanı başında konumlanması sebebiyle hem şehrin merkezinde hem de çok değerli bir yatırım.

Tilia'da her blok keyifli bir hayata bakıyor...

Tilia, ortasında havuzu, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal donatının yer aldığı keyifli bahçesi ve bunun çevresinde konumlanan az katlı ve yatay bloklardan oluşan bir proje. Blokların az katlı ve yatayda konumlanıyor olması projenin sosyal donatıları ile bütünleşmesini sağlarken, projedeki dairelerin kat bahçeleri ve terasları ile bu keyifli alanlardan en uygun şekilde faydalanmaları sağlandı.

Tilia projesinde su teması, avlu içindeki yeşil alanlara uyumlu bir şekilde kullanılmakta;"durağan", "akan" ve "taşan" formlarındaki su konseptleri, aynı zamanda mikro klima ortamı oluşturuyor.

Zengin sosyal yaşam alanları

Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan 4 blokta 278 konut ve ticari alandan oluşan "Tilia" projesinde farklı blok yapılarında 55 m² 1+1'den 225m² 4+1'e kadar zengin daire seçenekleri ve proje içerisinde oluşturulan zengin sosyal yaşam alanları dikkat çekmekte.

Hayatı doyasıya yaşamak için düşünülmüş dinlenme alanları, sosyal tesisler, mini basketbol sahası, barbekü alanları, havuz ve çok daha fazlası sayesinde, Tilia'da daire sahipleri için hayatın her anı dolu dolu ...

Ödeme koşulları

%10 lansman indirimi...

Tilia'dan lansman dönemi ev alacaklar için % 10 lansman indirimi sunuluyor.

Müşterilerin bütçelerine uygun şekilde birçok kişiye özel alternatif ödeme planı sunulan projede, ayrıca banka kredisi vasıtası ile 120 aya varan vadelerde daire sahibi olmak mümkün...

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL