3 saat içinde 300 kişi gezdi

Corridor Rezidans içerisinde yer alan 3+1 örnek daire 3 saat içinde 300 kişi tarafından gezildi.

3 saat içinde 300 kişi gezdi
3 saat içinde 300 kişi gezdi
GİRİŞ 11.10.2013 12:12 GÜNCELLEME 11.10.2013 12:12

İnşaat sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren ve birçok başarılı konut, ofis ve alışveriş merkezi projesi yatırımına imza atan Sur Yapı'nın, Avrupa yakasının yeni Maslak bölgesi olarak adlandırılan Güneşli'de gerçekleştirdiği Corridor projesinde geçtiğimiz günlerde örnek daire açılışı gerçekleştirildi.

Sur Yapı kalitesini yansıtan örnek daire, ziyaretçilerin ilgi ve beğenisini topladı. Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışta brunch etkinliğinin yanı sıra keman sanatçısı Canan Anderson'un konseri çok büyük ilgi gördü. Corridor Rezidans içerisinde yer alan 3+1 örnek daire 3 saat içinde 300 kişi tarafından gezildi.

Sur Yapı Corridor, İstanbul'un yoğun ulaşım akslarından E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın konumda yer alıyor. Benzer şekilde son beş yıl içerisinde yapılan alışveriş merkezi projeleri, gelişen bölgenin cazibesini arttırıyor. İnşası tamamlanan ve faaliyete geçen Kirazlı-Aksaray ve Kirazlı-Başakşehir metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna sadece 1,5 km mesafede olan Corridor'dan Başakşehir, Aksaray, Kabataş gibi bölgelere kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor.

Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor,  Güneşli'de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş ve Mimar Sinan Caddelerini farklı, modern ve yaşam değeri katan bir alışveriş caddesi ile de birbirine bağlıyor. Projenin bu iki önemli arteri birleştiren konumu, gelişen bölgenin yaya trafiğini de keyifli bir biçimde düzenliyor ve kolaylaştırıyor.

Yaşamın 2014 yılı sonunda başlayacağı projede, yatayda ve dikeyde değişik blok yapılarında yer alan 1+0'dan 4+1'e kadar zengin daire seçenekleri ve de alışveriş çarşısında yer alan farklı tipteki ticari alanlar hem oturumcu hem de yatırımcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İki kata yayılan bin 300 metrekare alana sahip sosyal tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine renkli bir sosyal yaşam sunuyor. Açık ve kapalı havuz, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi mekânlardan oluşan sosyal tesislerde konfor ve güvenlik için her türlü ayrıntı özenle hazırlandı.

Avrupa Yakası'nın parlayan yıldızı, Güneşli'nin yeni ve gözde yaşam alanı Corridor'dan ev sahibi olmak isteyenlere; yüzde 35 peşinatla 60 ay vade farksız Sur Yapı bünyesinden taksit avantajı, sadece yüzde 1 peşinatla 120 ay banka kredisi ile vade imkânı, banka kredisi ve peşinat tutarına özel indirimler ve de kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL