Araplar'dan Trump Towers'a yoğun ilgi

Dubai'de gerçekleştirilen emlak fuarı Cityscape'e katılan Trump Towers İstanbul projesi Arap yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Araplar'dan Trump Towers'a yoğun ilgi
Araplar'dan Trump Towers'a yoğun ilgi
GİRİŞ 01.11.2013 06:53 GÜNCELLEME 01.11.2013 06:53

Doğan Holding yatırımıyla Mecidiyeköy'de yükselen, Avrupa'nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul'un rezidansları Arap yatırımcıların beğenisini topladı.

37 katlı rezidans kuledeki 204 dairenin yüzde 70'ini sattıklarını belirten Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, "Fuarda standımızı 100'e yakın yatırımcı ziyaret etti. Bunların 10-12'si ile ciddi anlamda görüştük. Projenin oturuma hazır olması Arap yatırımcıları etkiledi" dedi. Yatırımcıların projeyi yerinde görmek istediklerini belirten Kural, misafirlerin 10-15 gün içinde geleceğini dile getirdi. Kişiye özel pazarlama planı yaptıklarını belirten Kural, İstanbul'a gelen yatırımcılara 2-3 gün boyunca İstanbul'u ve projeyi tanıtacaklarını söyledi.

3.1 MİLYONLUK DAİRE

Projeyle ilgilenenler arasında Körfez ülkelerinden tanınmış ailelerin de yer aldığını belirten Kural, "Örneğin Dubai'den Al Masar Holding'den Rashid El Noaimi, 26'ncı kattaki 258 metrekarelik rezidansla ilgilendi. 3.1 milyon dolarlık en pahalı daire için görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. Kural, projeden komple kat alıp yaşamak isteyenlerin yanında, yatırım amaçlı alım yapmak isteyenlerin de olduğunu söyledi.

AVM YÜZDE 95 DOLDU

2012'de açılan Trump Alışveriş Merkezi'nin doluluk oranı yüzde 95'i buldu. 2013 başından bu yana ziyaretçi sayısının yüzde 75 yükseldiği belirten Kural, günlük ortalama 19 bin ziyaretçi ağırladıklarını ifade etti. Aralık ayında hayata geçecek iki projeyle günlük ziyaretçi sayısını 24 bine çekeceklerini söyleyen Kural, "Projelerden biri konseptini İzzet Çapa'nın tasarladığı ve toplam 25 markanın hizmet vereceği Trump Cadde. Alışveriş merkezinin teras alanında hayata geçecek bu alan için 25 markanın kiralaması bitti. Diğer projemiz ise çocuklara özel geliştirdiğimiz eğlence ve öğrence konseptli KidzMondo olacak" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL