Günde 50 TL'ye ev sahibi olma fırsatı

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı.

Günde 50 TL'ye ev sahibi olma fırsatı
Günde 50 TL'ye ev sahibi olma fırsatı
GİRİŞ 23.12.2013 11:57 GÜNCELLEME 23.12.2013 11:57

Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye,vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.

Final Okulları'nın  Sümerpark Projesi içersinde gerçekleştirdiği bölgenin  ilk büyük eğitim yatırımıyla projenin eğitim ayağı da tamamlanmış oluyor.  2014-2015 eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Final Okulu 11.500 m2 kapalı alanda, 74 derslik, spor salonu, yüzme havuzu, yemekhane, kütüphane, konferans ve toplantı salonları üniteleri ile okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve Anadolu / Fen lisesi bölümleriyle yaklaşık 1000 öğrenciye dünya standartlarında eğitim verecek.

Sümerpark AVM'ye sadece 100 metre mesafede bulunan, ana caddeye, otogara ve Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan ve yaşamın başladığı Sümerpark Evlerinde 3. blok satışları da tamamlanmak üzere. 4. Blok inşaatının kısa süre içinde başlayacağı projeden günde 50 TL'ye vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sizi bekliyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS