546 konut için 2 binin üzerinde talep!

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de hayata geçireceği Resim İstanbul projesi ön talep döneminde büyük ilgi görüyor.

546 konut için 2 binin üzerinde talep!
546 konut için 2 binin üzerinde talep!
GİRİŞ 13.01.2014 13:53 GÜNCELLEME 13.01.2014 13:53

İstanbul'un Anadolu yakasının en hızlı prim yapan lokasyonu Sancaktepe'de Ortadoğu Grup tarafından inşa edilecek olan Resim İstanbul projesine konut alıcısı yoğun ilgi gösterdi.  Resim İstanbul için 16 Aralık'ta ön talep toplamaya başladıklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "1. Etap'taki 546 daire için dört haftada 2 bin 250 adet ön talep aldık. Resim İstanbul'da ön talep toplama süreci 25 Ocak'a kadar devam edecek" dedi.

Şubat ayında lansmana çıkacak

Resim İstanbul'un Şubat ayında lansmana çıkacağını belirten Mehmet Gür, "Ön talep dönemi çok önemli. Çünkü ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatlarla Resim İstanbul'dan istedikleri daireyi alabilecek, kendine en uygun ödeme planını seçebilecek. Ön satış döneminde uygulanacak çok özel fiyatlar sadece ön talepte bulunanlar için geçerli olacak. Projenin maketini ve daire planlarını da yine ilk olarak ön talepte bulunanlar görebilecek" diye konuştu.

Resim İstanbul'un,  İstanbul'un Anadolu yakasının 2014 yılında satışa çıkacak en büyük projesi olduğunu ifade eden Gür şöyle devam etti:

"Ön talepten yararlanıp Resim İstanbul'dan konut alanlar çifte kazanç sağlayacaklar. Hem iyi bir projeden ev sahibi olacaklar, hem de yatırımlarının değeri artacak. Çünkü Resim İstanbul'da satışa dip fiyatlardan çıkıyoruz. Fiyatları zaman içinde yükselteceğiz. Bu nedenle projenin başlangıcından bittiği tarihe kadar en az yüzde 45 ila yüzde 50 oranında prim yapmasını hedefliyoruz."

14 farklı tipte daire var

Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Resim İstanbul'da,  28 blokta toplam 1.310 daire bulunacak. Üç etaptan oluşacak projenin birinci etabında toplam 546 adet daire yer alacak. Yapımına Ocak ayında başlanacak olan birinci etapta daire teslimleri 30 ay sonra yani Haziran 2016'da gerçekleşecek. Resim İstanbul'da çekirdek aileden geniş ailelere kadar herkes düşünüldü. Bu nedenle projede 1+1'den 4+1'e 14 farklı tipte daire bulunuyor. Resim İstanbul'da normal dairelerin dışında yüksek tavanlı çatı katı dairelerle geniş ve ferah bahçe kullanımlı özel bahçe katı dairelere yer verildi.

Farklı ve fonksiyonel mimarisiyle dikkat çeken Resim İstanbul'da dairelerin içinde her santimetrekare konut alıcısının ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılayacak şekilde planlandı. Evlerin tasarımında konut alıcısının hoşuna gidecek sürprizlere yer verildi.

Aydos Ormanı'nın yanı başında

Aydos Ormanı'nın hemen yanı başında inşa edilen Resim İstanbul,  daire sakinlerine bol oksijenli tertemiz bir havada doğal bir yaşam vaat ediyor. Dış cephe mimarisiyle bölgenin en değerli projesi olmaya aday Resim İstanbul, özel olarak dizayn edilmiş açık ve kapalı alanlarıyla fark yaratıyor. Muhteşem peyzajıyla dikkat çeken proje yapay gölete de sahip. Göleti çevreleyen ve bahar aylarında siteyi beyaza boyayacak kiraz ağaçları, dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve meyve bahçeleri Resim İstanbul sakinlerini bekliyor. Projede 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis de bulunuyor. Tesiste, kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

Sabiha Gökçen'e 10 dakika uzaklıkta

Yapımına başlanan 4.100 yataklı Şehir Hastanesi ve metroyla birlikte değeri giderek artan Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS