Türkiye, asrın projesinde 3. temeli de attı!

KKTC'nin su ihtiyacını Mersin'in Anamur İlçesi'nden karşılayacak olan ve 'Asrın Projesi' olarak adlandırılan su temin projesinde KKTC'de 3 yeni tesisin temeli atıldı.

Türkiye, asrın projesinde 3. temeli de attı!
Türkiye, asrın projesinde 3. temeli de attı!
GİRİŞ 01.02.2014 14:08 GÜNCELLEME 01.02.2014 15:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

KKTC İçmesuyu Arıtma Tesisi, Geçitköy Terfi Merkezi, Lefkoşa İsale Hattı, Girne İsale Hattı temel atma töreni Çamlıbel'de KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımı ile gerçekleştirildi.

YORUMLAR 3
  • istanbulli 10 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ ÇALIŞIYOR. MUHALAFETİN DERDİ çamur at izi kalsın= chp+mhp vb... laf değil icraat yapın bir zondıklar
    Cevapla
  • osman gündoğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    kimileri kuyu kazar 'her susayan içsin 'diye,kimileri kuyu kazar'halk oraya düşsün'diye... kardeşlerim ..evet..bu hükümet allah onlardan razı olsun halkı ve hakkı için çalışıyor ,allah yollarını açık etsin..ama bazılarıda bu hükümete karşı kirli ittifak kurmaya çalışıyor...biz kirli ittifaklarla mücadeleye taa adem peygamberden beri devam etmekteyiz bunlara alışkınız ,ancaaakkk en zorumuza giden nedir biliyormusunuz?bu kirli ittifakların içinde omuz omuza birlikte mücadele ettiğimiz kardeşlerimizi karşı tarafta görünce yıkılıyoruz,,,işte ozamanda bizde bedir ruhu hasıl oluyor mücadeleye devam ediyoruz... hani ordada kardeş kardeşe baba oğula karşı savaşmıştı..neden?çünkü biri hakkın yanında biri karşısındaydı...gün gelir karşımıza kardeşlerimizde çıkabilir işte ozama da biz hakkın yanından ayrılmayacağız...yazık çok yazık .kardeşlerimizle karşı karşıya geleceğimize çanakkaledeki gübü bütün dünyayla karşı karşıya kalsaydık zorumuza gitmezdi..
    Cevapla
  • ercan şen 10 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerimize daha çok yardım etmeliyiz.. Kıbrıs Türk halkını yalnız bırakmamalıyız. onları İngilizlerin ve rumların eline bırakmamalıyız.yoksa kültürlerini hatta benliklerini unutabilirler...onlar bize ecdat yadigarı...
    Cevapla