Haliç'te dinamik test sürüşleri başlıyor

Anadolu ve Avrupa Yakasındaki İstanbul Metrosu'nun ve Marmaray'ın iki yakasını bir araya getirecek olan ve 15 Şubat 2014 tarihinde hizmete açılması planlanan Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nde Dinamik Test Sürüşleri başlıyor.

Haliç'te dinamik test sürüşleri başlıyor
Haliç'te dinamik test sürüşleri başlıyor
GİRİŞ 03.02.2014 13:51 GÜNCELLEME 03.02.2014 17:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sinyal testlerinin yapılacağı,  3 Şubat-13 Şubat 2014 tarihleri arasında, Şişhane-Hacıosman Metro Hattı'nda tren seferleri saat 23:30'da sona erecektir.

Bu kapsamda 3 Şubat-13 Şubat 2014 tarihleri arasında metro seferleri, hafta içi ve Cumartesi 06.00-23.30 ve Pazar günleri 09.00-22.30 saatleri arasında olacak şekilde düzenlenmiştir.

Ayrıca çalışma süresince yolcuların herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için İETT, Şişhane-Hacıosman güzergâhında düzenli olarak otobüs seferleri başlatıyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS
YORUMLAR 3
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ha bu kadar yol yapılıyor... (1). Hala bağırıyorlar; yolsuzluk var, yolsuzluk var!!! ya hû Cumhuriyet tarihinde yapılandan fazla yol yapıldı 11 yılda. Hızlı trenle tanıştı milletimiz. artık havayolu ulaşımı zengin ve seçkin bir zümrenin yolu olmaktan çıktı, köylü memet ağa ve çocuklar da hava yolunu kullanıyor! Lüks arabalar köylünün memurun da altında. teknolojik araç gereç milletin evinde zebil gibi... eskiden üç-beş maaşa aldığımız aletler şimdi zebiiiil... sabah namazında sıra alabilmek için hastane kuyruklarına girerdik... ahhh ahhh nerde o günler??? İstanbul çöp dağlarına teslim, çeşmelerinde bulursa çamurlu su akar, çoğunlukla tıssss sesi gelirdi...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Valla Ayıp billa ayıp!? bu kadar proje yapılırmı kardeşim? CHP ,MHP, geziciler,ananascılar zivanadan çıktılar resmen tırlatacaklar!!!!!. ......Recep Tayyip Erdoğan ile Ak parti iktidara geldiğinden bu yana CHP,nin,MHP,nin gezicilerin,Ananascıların nedir bu çektiği kardeşim? bu kadar proje bu kadar hizmet olurmu?..bu gidişle Hepsi komple kafayı yiyecekler?..ne yapacaklarını bilemeyen CHP,MHP, geziciler,ananascılar şikayet için ABD, AB,yi ağlama duvarına çevirdiler valla!?..
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    YAPMAYIN BÖYLE BABALAR !!. Siz böyle her gün her semtte açılış yapar milletin karşısına türlü projeler ile çıkıp istanbulu dünyanın en gelişmiş memleketi yaparsanız muhalefet ne yapacak milleti nasıl kafalamaya çalışacak yapmayın etmeyin :(((
    Cevapla