Avrasya Tüneli geliyor

"Marmaray'ın arabalı versiyonu'nda çalışmalar son hızla ilerliyor...

GİRİŞ 20.02.2014 13:20 GÜNCELLEME 20.02.2014 15:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Asya ve Avrupa yakasını ikinci kez denizin altından birbirine bağlayacak ve sadece araç geçişleri için yapılacak Avrasya Tüneli için çalışmalar sürüyor. "Marmaray'ın arabalı versiyonu" da denilen Avrasya Tüneli, Kazlıçeşme-Göztepe arasına inşa ediliyor.

YORUMLAR 8
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ne diyebilirim RABBİM razı olsun yapılan hizmetleri görmemek takdir etmemek ansanlık ile alakasız .. yapılanlar istanbul için ülkem için acıkcası insanın gönlünden gecen fanus şeklinde yürüyerek gecme hayalim inş oda bir akıl olur yapılır. ikdidar yönetmeye tlipler şimdilik etek öpmekle meşgul görünüyor..
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    BU AKP ÇOK GICIK. Rakibi ilçe seçim kuruluna liste veremiyor,bunlar bir gün köprü bir gün denizin dibinden tünel yapıyor. Haksız rekabet. Başbakan hiç değilse bir yardımcısını CHP için görevlendirsin. Onlar söyleyemiyor ama onlar da "Allah kulu".
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    yuksel tarık. arkadaşım bir trafiği rahatlakmak için bu zahmete,masrafa ne gerek var ,kolayını bir aday soylemiş istanbulu eskiye çevirerek trafiği çözeceğim demiş üstelik hiç masrafıda yok çöpleri toplamazsın bir ay sonra sokaklar kapanır kimse aracını çıkaramaz trafik yoğunluğu da çözülmuş olur ,çöp araçlarıda trafiğe çıkmaz gel keyfim gel
    Cevapla
  • Asabi Adam 10 yıl önce Şikayet Et
    o tüp geçidi inadına ayakkabı kutusu şeklinde yapın.. DEVAM UZUN ADAM.. . siz deryalara dalmışsınız, çirkefler peşinizde çöplerinizde eşeleniyor.. budur be UZUN ADAM. hizmete devam inşallah.. dünyada halk, ahirette hak, seninleyiz be uzun adam...
    Cevapla
  • yüksel tarık 10 yıl önce Şikayet Et
    UZUN ADAM'la DEVAM . Yapana Helal Olsun. İstanbul Trafiği bir nebzede olsa rahatlar... durmak yok yola devam UZUN ADAM'la... Allah UZUN ADAM'a Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin. (amin)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle