Ön talep başvurusu yapana 5 bin TL indirim

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe'ye Avrupa kentleri ve bahçeleri konseptini taşıyacağı yeni projesinin ön talep döneminde başvuru yapanları ön satış fiyat avantajlarının yanı sıra 5.000 TL değerinde indirim avantajı ile taçlandıracak.

Ön talep başvurusu yapana 5 bin TL indirim
Ön talep başvurusu yapana 5 bin TL indirim
GİRİŞ 20.02.2014 14:33 GÜNCELLEME 20.02.2014 14:33

İnşaat sektöründe değişimin ve gelişimin öncüsü Dumankaya İnşaat,  İstanbul'un yeni yaşam merkezlerinden Sancaktepe'de peyzaj uygulamaları, dingin süs havuzları ve heykelleri ile Fransız ve İtalyan mimarisini Hollanda'nın ferah çiçek bahçeleriyle birleştirdiği yeni projesini ayrıcalıklı avantajlar ile daire sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Sektörde ilk kez hayata geçirilen avantajlı ayrıcalık uygulaması ile ön talep aşamasında form dolduran  başvuru sahipleri,  proje ilk satışa çıktığında fiyat avantajlarının yanı sıra 5.000 TL'lik indirimin de sahibi olacaklar. Dumankaya'nın bu ayrıcalıklı avantaj uygulamasından www.dumankaya.com web sitesi üzerinden ön talep formu dolduranlar ve 1. derece akrabaları yararlanabilecekler.

Şu ana kadar projeye gelen 5.000 adet ön talepten duydukları memnuniyeti ifade eden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: "Proje'ye şu ana kadar 5.000 adet ön talep başvurusu oldu. Bu rakam tüketicinin Dumankaya markasına duyduğu güvenin bir yansıması. Dumankaya olarak biz de daire sahibi olmak isteyen insanların bize gösterdikleri bu güvene teşekkür etmek amacıyla ayrıcalıklı avantaj uygulamasını hayata geçirdik. Sancaktepe'deki yeni projemiz ile bölgeye artı bir değer kazandıracağız. 800 bağımsız üniteden oluşan proje, bölgenin benzersiz yaşam alanlarından biri olacaktır."

66 dönüm arazi üzerinde üç farklı etapta, toplam 800 konuttan oluşan projede, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. Kartal vapur iskelesine ve deniz otobüsüne,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine oldukça yakın mesafede bulunan proje ile ilgili ön talep bırakarak ilk fiyat ve stok avantajından yararlanmak isteyenler 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com üzerinden ön talep başvurusu yapılabiliyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS