Nidakule Ataşehir satışa çıkıyor

Ofis yatırımlarında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Tahincioğlu, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi ‘'Nidakule Ataşehir''in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey'i hayata geçiriyor.

Nidakule Ataşehir satışa çıkıyor
Nidakule Ataşehir satışa çıkıyor
GİRİŞ 15.04.2014 14:17 GÜNCELLEME 15.04.2014 14:17

 

Ofis yatırımlarında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Tahincioğlu, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi ''Nidakule Ataşehir''in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey'i hayata geçiriyor. TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile gerçekleştirilecek 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonunun bulunacağı Nidakule Ataşehir Kuzey; insan odaklı, çevre dostu yapısı ile ofis yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yatırım fırsatını sunuyor.

Tahincioğlu'nun, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile İstanbul finans merkezinin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir'in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey'i satışa çıkardı. 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza/dükkanların bulunduğu podyumdan oluşacak Nidakule Ataşehir Kuzey toplam 13 bin 020 m2 alanda inşa ediliyor.

Anadolu Yakası'nın ve Ataşehir' in en prestijli ofis projelerinden biri olacak Nidakule Ataşehir tamamlandığında kullanıcılarına; 135 m2'den başlayan modüler yapıdaki ofisler ile yaklaşık 1150 m2'ye kadar büyüyebilen tam kat seçenekleri sunacak. Projenin mimari tasarımı ise New York başta olmak üzere dünyanın önemli başkentlerinde proje tasarımlarına imza atan Swanke Hayden Connell Architects mimarlık ofisi tarafından gerçekleştiriliyor. Toplam 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonuna sahip projede ofisler 5 bin 500 TL/m2 + KDV'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ev Konforunda Çalışma Ortamı

Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde sağlıklı iş alanı koseptini konfor, güvenlik ve A Plus kalitesi ile birleştirdiklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, özellikle projenin kullanıcılarına sağlayacağı cazip yatırım fırsatına dikkat çekerek; "TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile İstanbul finans merkezinin kalbinde konumlandırdığımız Nidakule Ataşehir A Plus ofis projesinin ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey'i hayata geçiriyoruz.

Tahincioğlu Gayrimenkul olarak bugüne kadar 1,5 milyon m2'nin üzerinde inşaat alanına sahip ofis, konut, avm, turizm fonksiyonlarında birçok projeyi hayata geçirdik. Anadolu Yakası ve finans merkezinin kalbi Ataşehir bölgesinde ağırlıklı olarak konunlandırdığımız bütün ofis projelerimizde A Plus kalitesine ve uluslararası standartlarına öncelik verdik. Tahincioğlu için ofis sadece çalışılan bir alan değil zamanımızın büyük bir bölümünü gerçirdiğimiz bir yaşam alanıdır. Bu anlayıştan yola çıkarak insanı önemseyen, ön planda

tutan aynı zamanda çevreye duyarlı maksimum verimliliğe sahip ofis projeleri üretiyoruz. Nidakule Ataşehir Kuzey projesi avantajlı fiyatları ile kullanıcılarına yepyeni bir yatırım fırsatını sunuyor. Tahincioğlu Gayrimenkul olarak önümüzdeki dönemlerde ofis yatırımlarına ve ticari yatırım alanında kanıtladığımız uzmanlığımızı aktaracağımız konut yatırımlarına devam edeceğiz'' dedi.

Yoğun iş temposundan uzak, yemyeşil açık hava terasları

İstanbul'un değişen ve gelişen yüzünü temsil eden Ataşehir'de konumlandırılan Nidakule Ataşehir Kuzey projesi, cazip fiyatları ile kullanıcılarına yepyeni yatırım fırsatını sunuyor. Tahincioğlu'nun bütün ofis projelerinde olduğu gibi uluslararası standartları ve A Plus kalitesini ön planda tuttuğu ofis projesi yoğun peyzaj çalışmaları ve kullanıcı odaklı sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Çevreye duyarlı ve sürüdürülebilir enerji tasarrufu gerçekleştiren yapılara verilen Leed Gold Sertifikası kriterleri doğrultusunda hayata geçirilen projede ofis kullanıcılarının yoğun iş temposundan uzaklaşarak rahatlayabilecekleri yaklaşık 6 bin 200 m2 büyüklüğünde bir teras bahçesi yer alacak. Ayrıca sürdürülebilir enerji tasarrufu sunan Leed Gold kriterleri sayesinde aidat masraflarının da minimum düzeyde tutulması sağlanıyor. Tahincioğlu'nun diğer projelerinde olduğu gibi, Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde de BMS (Building Management System) akıllı bina sistemi kullanıyor. Klasik bir çalışma ortamından çok daha fazlasını sunan Nidakule Ataşehir Kuzey, ofislerindeki brüt 4.20 metrelik tavan yüksekliği ve her katta açılabilir camlar, ortak alanlar için 4 borulu fan coiller kullanılarak sağlanan ısıtma ve soğutma tesisatı, kesintisiz elektrik enerjisi sağlayacak güçte jeneratörler, 50 metreküp/saat temiz hava sağlayan havalandırma sistemi gibi özellikleri ile kullanıcılarına nefes alan bir yaşam alanı sunuyor.

İnsan odaklı, çevre dostu ve A Plus kalitesinde hizmet

Tercihe göre hem yatay hem de dikey çalışma alanları sunan Nidakule Ataşehir Kuzey, çevre dostu özelliklerinin yanı sıra çalışanların iş yerlerindeki konforu için en ufak detay hesaplanarak tasalanıyor. Klasik ofis projelerinden farklı olarak Nidakule Ataşehir Kuzey'de çalışanların rahatça vakit geçirebilecekleri avlu bahçesi alanı da bulunuyor. Yeşil yoğunluklu özel peyzaj çalışması ile zenginleştirilen teras bahçeleri ofis kullanıcılarının dinlenirken eğlenebilecekleri farklı zihin ve yer oyunlarının yer aldığı bir oyun alanı da bulunuyor. Toplantı salonlarına, 230 kişilik konferans merkezine, yüksek sayıda otopark imkanı, çalışırken aynı zamanda bütün ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanlara sahip proje, standartların çok daha ötesinde, ev rahatlığında bir çalışma alanı sunuyor.

KAYNAK: EMLAKOFİS